Merhaba Sayın R10 Halkı Öncelikle Bu konuyu bilgilendirme amaçlı açtım Dikkatle Okuyunuz.

R10.net üzerinde Yüzlerce Sunucu Hosting, Verimerkezi Hizmetleri Sağlayan firmalar mevcut
Ülkemizde Döviz nedeni ile şuan Veri merkezleri doviz ile hizmet veriyor şuan en düşük sunucu (1U) barındırma ortalama 500₺'den başlıyor bir hosting sağlayıcısı sunucusunu veri merkezinde barındırmak zorundadır.
Fiziksel sunucunun barındırması +hosting sağlayıcının minimum kazancı 100₺ olsa fiziksel sunucunun kiralama bedeli 600₺ olur Forumda Nested sunucu diye satılan fiziksel sunucuları satın almayınız onlarda bir sanal sunucudur.

Sanallaştırma Teknolojilerinde Sunucu olarak
Fiziksel Sunucu
Sanal Sunucu Bulunmaktadır.

Nested Sunucu Diye Bir Sunucu Yoktur Sunucu Ya Fiziksel Ya Sanal olur

Örneğin İnşaat halindeki bir binayı dairelere bölebilirsiniz ancak daireyi bina diye gösterip satılmaması gerekir

Forumda Bu zamanlarda çok denk gelmeye başladım Nested Sunucu adı altında Sanal Sunucuya Esxi Kurulumu yapılıp fiziksel sunucu diye satılması şahsen sektörden olduğum için gördüğüm zaman üzülüyorum
sektörden olmayan son kullanıcılar bilmedikleri için satın alımı yapmaktadır. Bu devirde para kolay kazanılmıyor R10.net Yönetimine Bu Konuda işlem yapmasını arz ederim

Saygılar