Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
trendyol da uzun zaman satıcıydım. Mesela 5 adetten oluşan su arıtma filtre setini satıyordum. Rakip mağaza 250 yazıyordu ben 199 yazıyordum. Kimi mağaza ürün elinde az kalınca fiyatı yükseltir ya da başka bir sebepten. He bu demek olmuyor ki sizin alacağınız satıcı tamamen güvenilirdir. Ama benim için böyleydi yani.
evet bu tür indirimler normal tabi de işte dediğiniz gibi güven problemi doğuyor.

halilturhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çoğu satıcı Xml tedarikçiliği de yapıyor ve binlerce ürün yayınlıyor. Trendyol kampanya oluşturman gerektiğini söylüyor ve kampanya oluştururken Trendyolun seçtiği tüm ürünleri seçip onaylıyorsun fiyatına bakmadan (Tıpkı benim yaptığım gibi) Trendyol kampanyaya sunduğu ürünlerin fiyatlarını kendi kafasına göre indirim yapıyor. Mesela benim ürünü alış fiyatım 100 tl satışım 120 TL trendyol diyorki eğer onaylarsan bu ürünü 45 tl ye satacan bu 45 TL üzerinden sana %2 komisyon alacam.
Bende o şeye düştüm ve birkaçtane ürünü zararına sattım mecbur. sonra anladım ve düzeltmeler yaptım. büyük ihtimal öyle bi yanlışlık üründür. sen onu satın alınca farkına varırlar
ya da bazı satıcılar birkaçtane ürünü mağaza reklamı olsun diye geliş fiyatına satar. birçok nedeni olabilir.
anladım hocam bu kadar pr çalışması oluyor yani

Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam en kötü iade edersiniz trendyol güvence veriyor ya bu konuda aceleniz yoksa tabi
"
  • 15 gün içinde ücretsiz iade.
" yazıyor zaten trendyolda da
Ürün lastik hocam 4 tane alınca çok para tutuyor birde izmirde yoluyorlar iadesi vs ölüm resmen o bakımdan bir buralara sorayım dedim