Selamın Aleyküm abilerim kardeşlerim. 3 ay önce spora başladım. Bu ayın 15 inde tam tamına 3 ay olacak. Ancak kendimde fazla gelişme göremedim. Benimle birlikte başlayan bir arkadaşımın kasları şişti. Ancak spordan önce ve sonra bisey içiyor sorduğumda cevap vermiyor. Protein tozu olduğunu düşünüyorum yinede günahını almak istemiyorum onu öyle görünce kendimin boşa gelip çalıştığımı düşünüyorum. Hocaya sorduğumda ise kırmızı et ve protein olan ürünlerden her gün yemem gerektiğini söyledi buraya ülke durumunu anlatmak istemem ama herkes biliyordur. Malesef hergün kırmızı et ve yumurta yemem bu ülke şartlarında kolay değil. Sporu bırakmayı düşünmüyorum ancak kaslarımın belirmesini istiyorum 1.74 boyundayim ve 63 kiloyum 21 yaşındayım. Haftada 3 gün spor salonuna gidiyorum. Zarari olmayan protein tozu kullanmayı düşünüyorum ne kadar doğru bir karar ? Doğru bir karar olarak gördüyseniz önerebileceginiz protein tozu varmı ? Protein tozunun zararları nelerdir ? En çok korkum ise sporu bırakınca kasların erimesi düşmesi vs şeyler bunlar doğru mu ? Açıkçası ne yapmam gerekiyor? Yorumlarınızı tek tek değerlendireceğim. Teşekkürler.