öncelikle güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim. Evet baya deneyim oldu.
Sadaka olarak da atfetmek pek doğru olmayabilir çünkü karşılıklı bir ticaret bu en nihayetinde.
Her ne kadar etik dışı olsa da, dediğiniz gibi deneyim oldu.
Bu arada konuda belirttiğim sitenin satışlarını nasıl arttırdım diye soranlar olmuş.
Aslında birden fazla şey olsa da, en önemlisi rekabetin daha az olduğu hedef kitleyi seçmekti.
Müşterim kadınlara takı aksesuar satıyordu. Hedef kitlenin çoğunluğunu sevgilisine hediye almak isteyen erkeklere yönelttik.
Bu ürünleri satanların çoğunluğu kadınları hedeflediği için, aynı ürünleri erkeklere yönelttiğimizde onlara çok reklam çıkılmadığını gördük.
Not bu arada şuan iş alımım yoktur.
Tekrar yorumlarınız için teşekkür ederim iyi forumlar.
üstad ben asla nasil yapiyosun diye sormam zaten bilsem buna yoğunlaşsam (ki kismen biliyorum) kimseyle çalişmam o yüzden herkesin bi uzmanlik alani var uzman kişi ile çalişmanin doğru sonuçlar vereceğine inananlardanim. Bilen ile bilmeyen bir olmaz ben bu kadinin yerinde olsam seninle konuşacağim konu "biz bunu daha üst seviyeye seninde desteğinle nasil çikartabiliriz bunun üstüne yoğunlaşalim" cümlesi olurdu. Politika bellidir kazan kazan fesatlik çakallik bireysellik baş göstermeye başladiği an sonuçlar ortaya kendiliğinden dökülüyor zaten. TİCARETTE de NE OLURSAN OL YİNE GEL demek lazım küsmet ancak kazanç düşürür nerim talep varsa geçmişe takılma hizmetinin karşılığını hakkın ile alıyorsan hiç problem olmamalı diye düşünüyorum. Benim proje bütçeye bağli en az 6 ay 1 senesi var üstad bu zaman gelince iletişime geçerim müsaitlik durumuna göre kismet ise çalişiriz değilse allah cümlemize sağlik versin der geçeriz. Selametle inşallah