balalayka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ŞAHSİ KANAATİM PROFESYONEL DÜŞÜNMEN GEREKİYOR isterse 500 kere gitsin çalışmayı sonlandırsın geri gelsin vs vs vs sen kendi uzmanlık alanını o kendi alanını düşünüp sadece bu benim arkadaşım değil sadece bir müşteri olarak düşünmen gerekiyor. bazı insanlara iyilik yaramıyor inan bana sen bu birikime sajip olabilmen için bu konuma gelebilmen için eminim uzun bir deneyim ve tecrübe geçirmişsindir. bu deneyim ve tecrübeninde ekmeğini yemen gerekiyor. Haa bu kadının işi benim yaptığım işin sadakası diyorsan o ayrı bişey..

not : arkadaşlık daveti göndericem aklımda bir e ticaret sitesi var umarım çalışmak nasip olur üstadım

selametle
öncelikle güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim. evet baya deneyim oldu.
sadaka olarak da atfetmek pek doğru olmayabilir çünkü karşılıklı bir ticaret bu en nihayetinde.
her ne kadar etik dışı olsa da, dediğiniz gibi deneyim oldu.

bu arada konuda belirttiğim sitenin satışlarını nasıl arttırdım diye soranlar olmuş.
aslında birden fazla şey olsa da, en önemlisi rekabetin daha az olduğu hedef kitleyi seçmekti.
müşterim kadınlara takı aksesuar satıyordu. hedef kitlenin çoğunluğunu sevgilisine hediye almak isteyen erkeklere yönelttik.
bu ürünleri satanların çoğunluğu kadınları hedeflediği için, aynı ürünleri erkeklere yönelttiğimizde onlara çok reklam çıkılmadığını gördük.
not bu arada şuan iş alımım yoktur.

tekrar yorumlarınız için teşekkür ederim iyi forumlar.