Discord ortamlarını biliyorum, o kanser kitle çocukları da biliyorum. Genelde hepsi sizin zaafınızı kullanmaya çalışır. Mernis data internette yaygın olan bir şey...

Yapmanız gereken tek şey... Kardeşim zaafım, maafım yok demeniz.

Arkadaşım onlardan korktuğu için gittiler ailesini aradılar arkadaşımın. Benimde ailemin numarasını aramaya kalktılar ve dediğim şey; "Arayın bro oradan da konuşurum sıkıntı yok hiçbir şey yapamazsın." oldu..

Bu çocuklar toplumda dışlanmış ve insanlar tarafından sözü dinlenmeyen pek itibar görmeyen kişiler olduğu için sanalda kendilerini kanıtlama ve zoraki bir şekilde saygı ve itaat bekliyorlar.

Başlarında bir tane ağabeyleri var onların ) Tek işleri Discord botlarında açık bulup sunucu kanallarını silmek felan yani. Boş işler peşinde koşan boş insanlar. Kimlik bilginiz sadece Discord'da yayıldığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. 2020 Mernis gibi bir çok veri internette cirit atıyor. Üzerinize şirket açılmaması için ise e devlet üzerinden vekalet miydi öyle bir seçenek vardı onu kapatın. Yasal olarak üzerinize hiçbir şey yapamazlar. Ha bunun hukuki sürecinden bahsedecek olursak... Başları epey ağrır fakat çocukluğun verdiği hevesle bunun farkında bile değiller.

Çok farklı sosyal mecralarda bulundum ancak en kanseri Discord... Allah'a Atatürk'e bile küfür eden insanlar var cimere şikayet etmekten hiç yorulmuyorum ama...

Bunları nereden bildiğimi soracak olursanız 2 senedir Discord sunucularına bot geliştiriyorum. 10 bin 20 bin kişilik sunucularda yöneticilik yaptığım için ortamda ki iyi veya kötü insanları da tanıyorum.