Bir konuyu atladım, onu da ekleyeyim.
Ben dijital danışmanlık hizmeti veriyorum. Bazen muhatabı ben olmadığım konular ve müşterilerle karşılaşıyorum.
Bu müşterilerin çoğu, parayı vermiş, neyi denediyse olmamış, ciddi yatırım yapmış kişiler de olabiliyor. Daha önce bir çok ajansla çalışmışlar ve kötü deneyim kazanmışlar. Kurumsallar.
Bütçe anlamında sorunu olmayan ama, her bulduğundan da hizmet almaktan imtina eden kötü deneyim yaşayanlar.
Dijitalde tanıtım yapmak için önce marka bilinirliğinin fiziksel tarafta ciddi anlamda beslenmesi gerekiyor. Geçmişte yapılan tanıtım işlerini incelediğimizde genellikle kusursuz ama nokta atışına dönüşemeyen işler üretilmiş oluyor.
O yüzden, dokunuşu yaptığında gerçekten fayda sağlayacak türde STRATEJİST muhataplarla tanışmak istiyorum.
Tabiri caiz ise, ölüyü bile diriltebilecek yetenekleri olanlar.
Arada köprü olmak istemem. Telefon numaranızı ihtiyacı olana vereceğim, dokunacaksınız. Para kazanacaksınız. Konu tam olarak bu.