Ysfydn1903 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu ülke senin gibileri yüzünden gelişmiyor devletle olan sorununu halkına yansıtarak çözüm araman 30 yıl veya 20 yıl tıp okumanın boşa olduğunun kanıtıdır zaten, Allah sana akıl sonra fikir sonrada düşünce yapısı versin.
@BilalBayar; @BurakKeskin; @Meraboy; Arkadaşın kendine layık görmüş olduğu tabirler ve ahlakına uygun yapmış olduğu açıklamada ( Aptal ve hayvan tabiri ) forum kurallarına aykırı olmasından dolayı gerekenin yapılmasını rica ederim.
Sen önce sorduğum sorulara önce cevap ver.Sen ve senin gibiler mi geliştiriyor bu devleti? Sizden çok var, yıllardır gelişen bir şey görmüyorum ben. Konuda kullandığım argoların hala arkasındayım. Acil hastalarına bakıma devam ediliyor, ağır yaralı biri vs varsa biz grevdeyiz denip bu insanlar ölüme terk edilmiyor. Fabrika çalışanı greve gidince motokurye greve gidince pazarcılar greve gidince bu halk mağdur olmuyor mu? Motokurye ile doktor bir değil diyorsan niye motokurye ile doktora aynı maaşı veriyorsun? Doktorun yarattığı mağduriyetle motokuryenin yarattığı mağduriyetin bir fark yok. Motokurye hizmetinden memnun değilsen yemeksepetinden değilde getirden sipariş verirsin doktor için de aynısı geçerli. Memnun değilsen hizmetten gider özele parasını verir tedavini olursun. Özeldeki doktorlar katılmadı bu greve, çünkü çalışma koşulları devletteki doktorlardan bin kat daha iyi.

Bak farkındaysan çalışma koşulu diyorum, para demiyorum. Herkes takmış işin maddi kısmına, devlette çalışan hekimin kazandığı parayı yiyecek vaktı yok zaten anlayın şunu, nöbetten nöbete koşuyor o insanlar. Onlarca yorum gelmiş doktorlar tonlarca para alıyor diye, 4k tl maaşla işe başlayan pratisyen hekim var, 1.5 sene pratisyenlik süreci boyunca hasta ağzında kullanılan dolgu malzemesini bile cebinden ödeyen diş hekimleri var ve bu insanlara maaş ödenmiyor. Her anlamıyla bozuk bir sistemin yükünü yıllardır sırtlarında taşıyor bu insanlar. Üstüne pandemi ve artan doktor göçü ile beraber durum kötüden de kötü tam anlamıyla berbat bir hale geldi.

Siz ve sizin gibilerin derdi halkın mağdur olması falan değil, size itaat etmeyen herkesi kötü gözüyle bakıyorsunuz.

beğenmiyorsan hizmeti gitme devlet hastanesine? madem sen kendi maaşını beğeniyorsun git maaşınla özelde ol tedavini