Merhaba değerli forum üyeleri bu konuyu fikir alışverişinde bulunmak adına açıyorum. Akıl akıldan üstündür ne de olsa. Bugün bir arkadaşım kardeşine kısa bir süre önce kanser teşhisi konulduğunu söyledi. Henüz üniversite ikinci siniftaymis ve inşaat mühendisliği okuyormuş. Tabi şu an evde ve aktif bir çocuk olduğu için bu süreç onun motivasyonunu düşürüyormuş. Arkadaşım ne yapmalı sence diye sordu bana... Yıllardır internet üzerinden yaptığım işleri WhatsAppdan görmüş olduğu için acaba kardeşine de internetten edindiği herhangi bir hobi - iş ya da sorumluluk iyi gelir mi diye sordu...Bana sordu ama benim omuzlarımda bu soru büyük bir sorun... Ben bu kardeşimize sizlerin tavsiyelerini de bekliyorum. İş mantığıyla bakmayın. Sosyal medyada insanlara nasıl faydalı olabilir? İnterneti ne şekilde iyiye kullanabilir? Bunlara cevap arıyoruz.

Ben şöyle bir fikir attım ortaya
Çok kitap okurmuş. O zaman o okusun özet çıkarsın bende bunları blog olarak hazırlayayım. Eklerim ya da öğretirim kendi ekler. Sonuçta yapamayacağı bir fikri ona sunarsak daha çok zorlanacaktir diye düşünüyorum.

Fİkirlerinizi bekliyorum.