osawashere adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Grev yapmak, ve hakkını aramak halka zulüm mü oluyor ?
günde 18 saat hiç uyumadan çalışmak , zamanı gelince 3 vardiya neredeyse hiç uyumadan çalışmak.
gelen herkesin kendini haklı sanması ve sürekli bağırması,
sürekli kendilerine köleymiş gibi davranan bir güruha sağlık hizmeti vermek ?

Grevin mantığını doğru kavrayamamışsın, bulunduğun iş yerinde işi durdurmak anlamına gelir kısaca.
bunu bir avukat bir memur yaparsa sorun olmuyorsa sağlık çalışanı yapınca da sorun olmamalı.
Bunun yerine şunu demeniz daha doğru olurdu.
"Onların da insan gibi yaşama hakkı var, onların haklarını verelim ki onlarda mesleklerini istekle ve düzgün bir şekilde yerine getirebilsinler."
Bunun yerine şunu demeniz daha doğru olurdu.
"Onların da insan gibi yaşama hakkı var, onların haklarını verelim ki onlarda mesleklerini istekle ve düzgün bir şekilde yerine getirebilsinler
Su söze ne hacet yok olmaz onlara hak yok başka bir şey yok ama işini düzgün yapsın.

Bakın bakalım son günlerdeki sağlıkta şiddet olayını ne kadar arttı ?

Ysfydn1903 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben greve karşı değilim benim kızdığım nokta sen devlet yetkililerine sesini duyurman için halka bu zülmü yapma hakkın yok git sağlık bakanlığının binasına içini dök devletle arandaki sorunu halkına yansıtmak çözüm mü ben bunu anlamıyorum çözüm yolu bumu bunu avukat vs normal bi memur yapsa eyvallah ama işin ucunda sağlık var
sen acile git kalp krizi geçiriyorsan yada daha acil bir şeyin varsa zaten nöbetçi uzmanlar orada... adamın 2 gündür afedersiniz kıcı ağrıyor ama acili 112 yi işgal etmelerini iyi biliyor.