tia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne diyelim hocam , hayırlısı olsun , birde otellerin bazılarını ingilizce olarak tanıtıriseniz tadından yenmez.
Teşekkürler tabii ikincil dil ingilizce de düşünüyorum.

Metebzn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yolunuzda başarılar diliyorum güzel proje 🙂
Teşekkürler Sağolun

YSAWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel sunulduğu taktirde dönüşler iyi olabilir. Başarılar diliyorum
Teşekkürler Sağolun

Caprivan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılar
Teşekkürler Sağolun

Celil53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
BAYILDIM! Fena proje 81 il için ayrı içerik çıkarabilirsiniz mükemmel olur. Sadece otel değil dediğiniz gibi farklı villa vs.'de eklersiniz. Ayrıca reklam falanda alırsınız paraya para demezsiniz. Bayıldım 10/10 domain.
Teşekkürler Sağolun Bakalım Güzel influencer network 'e sahıbım onlarada paylaştıracağım tabı ılk once sıte bıtsın içerikler girilmeye başlansın yavaş yavaş

depresanz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşiniz çok zor. Ekip kurmanız gerekiyor. Tüm illerin tüm ilçelerinin otellerini ve tatil köylerini eklemeniz gerekiyor. Başarılar şimdiden

Teşekkürler Aslında zor değil tabii ki kolayda değil ama mesele otelleri eklemekte zaten ondan başkada geriye kalan tek şey tanıtım iller ilçeler köyler hepsınde yer alan oteller bungalovlar villalar eklenir problem yada bi sorun olmaz

Kelaseth adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Domain çok iyi, rakiplere güçlü demek az kalır.

Teşşekürler Eee herşeyde olduğu gibi bunda da rakipler var ama benim dalım birazda farklı olduğu için ayrı niche yönlerde ilerleyeceğim ve öyle rakipleri geçme amacım yok ilk etapta oturması ve belirli hit düzen olması yeterli. Sonrasında ciddi yatırımlar yapacak kişiler var çevremde yeter ki o kıvama getireyim