Değerli arkadaşlar her iki dönemi yaşamış hatta 2002 krizinden müflis ve her şeyini kaybetmiş biri olarak objektif ve taraf olmadan aklıma gelen kıyaslamalarım;

O dönemde krizin varlığı hükümet tarafından kabul ediliyor ve çözüm yolları aranıyordu... (bkz. Kemal Dervişin getirilmesi, vergilerin arttırılması vs vs)

Bu dönemde doğalgaz faturası 760 TL gelmiş, semt pazarında salatalık 25 TL vs vs ama mevcut hükümet hala ekonomi uçuyor, kaçıyor vs vs hayal dünyasında yaşıyor... Veya hayal satıyor topluma, onlara göre bir kriz yok dolayısı ile çözüm beklemeyin....

Toplum bu kadar ayrışmamıştı, insanlar protesto hakkını rahatça kullanıyordu. Ankara başbakanlık önünde yazarkasa fırlatan esnafı hatırlarsınız... Gözaltına alındı, akşamında veya olayın sabahında serbest kaldı, tam hatırlamıyorum... Şu ortamda böyle biri çıkacak yazarkasa atacak, değil adam yedi sülalesi yaftalanır...

2002 krizinden sonra batan işimden kalan borçları ödedim ama şu an evimi geçindirmek için zorlandığım kadar zorlanmamıştım...