doganemrex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben kimseyi şiddete sürüklemedim veya sürüklememde.yaşadığım yerdeki çoğu devlet hastanesinde ameliyat veya operasyon geçirdim ilgisizlik terbiyesiz terbiyesiz konuşmalar küfürler hakaretler duydum.odasından kovup ****** git ameliyat olduğun doktorda muayene ol lafını söyleyeni bile duydum en son ameliyatımda da dikişlerim açıldığından dolayı ve enfeksiyon kapması dolayısıyla sürekli kanamam oluyor ben ne zaman gitsem yardım istesem kovuluyorum sanıyormusunuz ki ben o yorumu yazdığım için gidip birisini dövdüm veya ona karşı saygımı bozacak bir haraket yaptım benim hakkımın yenmesi bana dokunuyor o sinirle yazılmış birşeydi hakkımda aklınıza geleni söyleyin ben haksızlık görüyorsam fikrimi söylerim
Öncelikle geçmiş olsun.
hastanede sorun yaşamış bir insan olarak tam 7 tane mahkeme başvurusu yapıp 2 kişiye memurluktan men, iki sağlık çalışanına da görevden el çektirme kararı aldırdım.
her meslekte olduğu gibi sağlık bölümünde de iyi/kötü insanlar vardır.
Bunu sektörle değerlendirmeyip, insan olup olmamaları ile değerlendirmek gerekir.
size bunu yapanların ASLA yanına bırakmayın ve tek tek mahkemeye verin. Sonuna kadar da hakkınızı savunun.

Ama,

bu asla bir insanı dövelim yada hakediyorlar algısını yaratmamalı...
Umarım doğru bir şekilde anlatabilmişimdir.