Etiketi bilmem de benzer mantığı yorum yöntemi ile yapıyorum, örneğin otoritesi düşük sitelerin ilk sayfada olduğu içeriği siteme giriyorum zaten 15 gün içinde kafadan ilk 2 deyim veya 3. Sırada zamanla 1 e geliyorum.
Şimdi benzer konularda yorum kısmında kısmen daha zorlu ve otoriter sitelerin ilk sayfada olduğu yine konu ile bağlantısı olabilecek kelimeleri yorum içlerinde geçiriyorum. Bu şekilde ilgili kelimelerden de 15. 20. Sıralarda sıralama almaya başlayınca o kelime ile alakalı yeni bir makale yazıyorum o kelimelerde kafadan ilk sayfaya giriyorum, ondan sonra gerekirse içeriği daha güçlü hale getirip daha iyi sıralamaya gelmeye çalışıyorum.
Şu an bunu yeni denemeye başladım 30 k + yine bir varyasyonu 10k hacimli kelimede 7. Sıraya geldim yaklaşık 1 ay olmuştur içeriği gireli bir kaç backlink ile destekleyeceğim duruma göre,
Backlink almadan önce 5. Sıraları test etmeye başlamasını bekliyorum ilgili kelimenin geçen hafta 8. Sırada idi bu hafta 7. Sıraya indi,
İlhili kelimenin 4 kelimelik uzun kuyruklu düşük hacimli aranan varyasyonunda 3. Sıraya geldik. Beklemeye devam
3. Sıraya gelirsem en kötü günlük 300 + hit getirecektir.