nuritoparli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Resmen çıldırmak üzereyim. Bulunduğum yerdeki sağlık ocağı grevde olduğu için acil, acil değil hiç bir şekilde ilgilenmiyor. Düzgün bir şekilde sağlık raporuna ihtiyacım olduğunu belirttim, resmen grevdeyiz defolun dercesine kovulmaya çalışıldım. Her türlü itirazı etmeme rağmen sağlık raporunu hiç bir şekilde vermeyeceğini yarın gel en sonda da hiç vermeyeceğim dedi. Bilmem ne tabipleri gereği greve girmişler şaka gibi, hastaneye sevk edin hastaneden alayım diyorum tuşa basamam canım istemiyor diyorlar. Cimere yazacağım, ilçe sağlık müdürlüğünü arıyorum grevden haberimiz var ilgilenmeyebilir diyor. Bu sağlık raporunu bugün almam lazım nasıl alabilirim ve en önemlisi etkili bir şekilde bunları nasıl şikayet edebilirim?

Sitemim sağlık çalışanlarının üslubunadır grev her işçinin her çalışanın hakkıdır. Şikayet etme sebebim niye grevdeler diye değil kullanılan üsluptur. Tam okumadan yorum yapmayın lütfen
1) Son derece bencil bir üslup ve yaklaşım sergilemişsin değerli kardeşim.
2) Senin ve senin raporunun hiç bir aciliyeti yok. Sağlık raporu bürokratik kağıt kürek işidir ve sağlık kurumlarına yüklenmiş hiç bir aciliyeti olmayan angaryalardan biridir.
3) Kendini dünyanın merkezine koyup kendi haklarının başka insanların haklarından daha üstün olduğunu iddia edemezsin.
4) Anayasal haklarını kullanan insanları cimer e şikayet etmekle tehdit edemezsin.
5) Anayasal haklarını kullanan insanlara son güne bıraktığın raporun için kavga edemezsin.
6) Biraz kafanı kaldırıp gazete okumayı, gündem takip etmeyi denersen bu grevin duyurusunun günlerdir yapıldığını bilirdin ve rapor işini bugüne bırakmazdın.
7) Ve son olarak sana mesaj yazan insanlara üslup dersi vermeye kalkıyorsun "YENİ MODA GREVDEYİZ, SAĞLIK OCAĞI GREV REZİLLİĞİ" diye sağlık çalışanlarının haklı anayasal mücadelelerini aşağılıyorsun. Buradaki tek rezillik kendi bürokratik kağıt imza işlerinin sağlık çalışanlarının Anayasal haklarından üstün olduğuna inanmaktır.

Kusura bakma seni tanımam, belki iyi bir insansın.
Ama yazdıkların son derece bencilce.
Sanki kanamalı hastayı acilden grev var diye geri çevirmişler gibi konu açmışsın.