Ben bu konuya kısmen ponzi olarak bakıyorum. Yaptıkları işi kripto madencilik sıfatına dökmeye çalışmışlar aslında başarılılar ama yeni üyelerin birer madenci olarak düşündüğünüzde sonuç olarak bir süreden sonra herkes bcoin çıkaracağından piyasadaki toplam hacim artacak yeni para girişi de asla bu hıza yetişemeyeceği için her gün -%10 gibi bir durumla artarak azalan bir grafik çizecekler.

Paraya döndürme hızı belli şartlara taşındığından ( belli bir tutara kadar komisyonların yüksek olması gibi ) insanları içerde kalıp daha çok hesap açmaya çalışmaları, farklı sistemlerle assetlerin (bu durumda herolar) daha hızlı dinlenmesi gibi bahanelerle ev market gibi sistemler satılması işin kısmen diye bahsettiğim ponzişemasına uymasına sebep oluyor. yarın bir gün üyeler arası kar ortaklığı gibi durumlar koyarlarsa kısmen yerine tamamen demeye başlayacağım.

yüksek lisansını iktisat politikasında yapmış bir kardeşiniz olarak tavsiyem uzak durmanız. eğer içindeyseniz en azından ana paranızı nakten almanızı tavsiye ederim.

bu arada ponzi ilk girenler için harika bir yatırımdır. çünkü ilk girenler her zaman düşük maliyet ve yüksek getiri ile bu işi yaparlar. boomcrypto için 8 dolarlarda yatırım yapanlara acıyor, ilk girenleri tebrik ediyorum.