4bcoin 15 liradan 60 lira mı kazandın yani ?
40 bcoin birikmeden çekim yapılamaz. 1 bcoin şu an 1.18 dolar. 4 * 1.18 = 4,72 * 13,65 = 64,4 tl.
bu birikim ev olmadan önceki yatırım sonucu. bcoin fiyatı kaçsa ona göre kazanç değişiklik gösterebilir.
market var ancak şu an sadece süper legend karakter satılıyor. ilerde diğerlerinin de eklenmesi bekleniyor ( eklenecek mi bilgim yok ). super legend ve evler satılıkta. en düşük ev 850 bcoin. ben 844 ten almıştım. super legendler de 799 bcoinden başlayıp özelliklerine göre artabiliyor. tamamen kullanıcıların kendi aralarında alım satımı.
ancak kimisi bunu almayı önermiyor. onun yerine 800 bcoinlik karakter açarım, çıkanların toplam özelliği spl den fazla olur zaten diyorlar. şansın da yaver giderse, daha karlı olabilir karakter almanın yerine.
market linki :
https://market.bombcrypto.io/
edit.
Yolculuk serileriini çok seviyorum bende başlatıcam bir tane izlemesi eğlenceli oluyor . Benim merak ettiğim konu oyun sadece yeni oyuncukların girişi ile mi kazanıyor para yoksa kendi içinde bir ekonomisi var mı ? Kazandığınız tokenleri satmak yerine biriktirmek uzun dönemde daha mantıklı geliyor mu
tokenları satmak yerine biriktirmek, axie infinity gibi oturmuş bi oyun haline gelme ihtimali olursa daha mantıklı. hatta biriktirmek yerine işletip değere dönüştürmek. gidip ev almak yahut karakter açıp mevcut karakterlerini güçlendirmek, şansına daha iyi karakterlere sahip olmak veya yeni bir cüzdanda yeni karakterlerle elindeki toplam account sayısını artırıp aynıda çok sayıda haritayı kazmak.
yani coinin kendi ekosisteminde kullanılabileceği çok alan mevcut.
ayrıca, konu ticari kategori olarak geçiyormuş bu yüzden alt alta mesaj yazamazmışım. o yüzden muhtemelen bundan sonra post atamıcam. bu kategorinin ticari kategori olması bana göre baya saçma. yetkililer belki bu konuda bi düzenleme yapar. ticari konular için kriptolar adına özel bi kategori oluşturabilirler
@Admin;