bilgisayar başında fazlaca vakit geçirdiğim için bi yandan kendi işlerimle ilgilenirken arkaplanda da kendi kendine yürüyecek bir sistem olsun istiyordum. bu yüzden dün itibari ile bombcryptoya giriş yaptım.

2 farklı hesap oluşturdum(aynı metamask cüzdanda iki farklı acc). her accounta 15 er karakter açtım. ilk açtığımda 15 common çıktı (çöp), diğerinden 1 super rare 2 rare kalanı common ( fena değil ).

toplam maliyet : 360 dolar ( 1 bcoin = 1.12 dolardan girdim )

ilk gün 2 hesapta toplam yanılmıyorsam 4 bcoin kastım. saat 1 den gece 1 e dek. yaptığım şey, ara ara karakterleri çalıştırıp dinlendirmek.

bugün ise oyun içi ev satın aldım.

maliyet : 1k dolar

evin olayı, normalde yorulan karakterlerin dinlenme süresi uzunken bu süreyi düşürüyor. super rare olan hesap için aldım. alma sebebimden bir diğeri de dilediğimde tekrar satabiliyor olmam. böyle bi şey olmasa almazdım muhtemelen.

an itibari ile rare li hesapta 4.6 bcoin birikmiş diğer hesapta 1.9.

biriktirdiğimi satma gibi derdim yok. biriktikçe yeniden hero açıp sistemleri güçlendirmeyi planlıyorum ( knight online da char güçlendirme mantığı ). uzun vade bi yatırım ve keyfi uğraş olarak girdim. patlarsa sağlık olsun.

ara ara güncellerim başlıkta gidişatı. meraklısı olursa da konu altında yardımcı olmaya çalışırım. sağlıcakla.

edit. super rare li hesaptan video kaydı

https://streamable.com/h6grsd

etrafında mor ışıltı olan super rare yeşil olan rare olmayan common.

oyundaki amaç gelen haritadaki kutuları patlatmak ve bcoin kasmak. karakterleriniz ne kadar nadir ve yüksek özellikteyse o kadar hızlı hareket edip haritayı tamamlar.