stinkfister27 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam sizi anlıyorum baya referans kasmışssınız. Bir ip çakışması söz konusu Sizin için bu referans programı sonlandırılmış bende böyle bişey yok suan ref olanlardan ticket gelıyor açıyorum.

Ip çakışması mümkün değilse çok fazla ref kastıgınız için belkide farklı bir sorun oluştu Bende şu durum oldu uygulamayı sildim play store dan tekrar yükledim belki güncelleme falan yapamamıştır otomatik diye tak aynı hatayı verdi yeni bi cihazdan girdin bekle 1 gün dedi sonra açıldı içerde 100 dolarım var chsb tutmaktayım suan.. Ip çakışması aynı cihazdsn girilme sizin hesabınıza erişmek isteyen biri olmuş olabilir mi bunları araştırınız. Ben size hiç bir şey talep etmeden mağdur oldugunuzu düşünmenizden dolayı geçici bir hadise diyorum kendi swissborg konum var insanlar korkuyorux yatırım yapmaktan diyor sizin yüzünüzden bizde kazanamıyoruz cüzdanda bir sorun yok siz para.çekemiyorum diyorsunuz. İnsanlar binance tanda para çekemediği zamam oluyor banlananda oluyor ip ile alakalı bir durum diye düşünüyorum umarım en kısa zamanda sorununuz çözülür
Hocam gece gece ne anlatıyorsun hâlâ. Daha bu referans olarak bir hiç idi, cüzdan böyle sorun yarattığı için devam etmedim çevremdekilere de çekim yapamadığımı söyledim. Başkaları da mağdur olmasın sorun düzelir veya düzelmez bilmiyoruz, bekliyoruz.
"Sizin yüzünüzden" yazmışsın. Keyfimizden mi yaziyoruz burada swissborgun verdiği hatayı?
Herkes farklı bir birey farklı hesap kullanıyor farklı şehirler, gelmişsin ip çakışması yok binance cart curt, ihtimallerin için herkesin aynı cihaz aynı ipden yapması lazım ama böyle bir şey olmadı.

Sana bizden bir şey talep ediyorsun demiyoruz. "sorununuz düzelecek zaten" diye %100 eminlik içeren bir mesaj bu. Buna ithafen bende size bunu yazdım; "Cüzdan sahibi siz değilsiniz ama sorun düzelecek diye gayet net emin konuşuyorsunuz. Düzelmezse zararimizi siz mi karşılayacaksiniz? Eğer sorumun cevabı hayır ise mesajımı yanitlamayin." ( Burada zaten cevap evet dahi olsa talep etmem böyle bir şeyi. Tilt olduğum nokta hâlâ referans kasacagim derdiniz yüzünden burada sorun yaşayan insanlara dair gereksiz polemik yaratmanız.)

"sizin hesabınıza erişmek isteyen biri olmuş olabilir mi"
- imkansız böyle bir şey olamaz. İhtimali %0.

Yapmak denemek isteyen kendi iradesiyle yapar veya yapmaz. Ben şahsen böyle bir sorun yaşadığım için içerideki paramı alayım mantığındayım şuanda sadece. 🙂 Diğer aynı sorunu yaşayan arkadaşlarında dertleri aynı.

Alıntı yapmayın daha fazla mesajımı, iyi geceler.