sorununuz düzelecek zaten sanki cüzdanın sahibi benim gibi davranıyorsunuz belki 100 euro kazanacak olan arkadaşların önünü kapatıyorsunuz sizden toplasan 10 kişi vardır herhalde şu swissborgta herneyse geçmiş olsun yakında düzelir desteğe de yazınız
Ayrıca;
Reportum haklı bulunmuş olup konu referanslı coin sistemlerden çıkarılmıştır.
Gereksiz polemiğe giriyorsunuz, konunun yanlış yere açılmış olması sorun değil. Cüzdan sahibi siz değilsiniz ama sorun düzelecek diye gayet net emin konuşuyorsunuz. Düzelmezse zararimizi siz mi karşılayacaksiniz? Eğer sorumun cevabı hayır ise mesajımı yanitlamayin. Konuyu açan arkadaşta haklı insanlara buraya 1-2 için uğraşmıyor 50-60 atıp o ticket kazanı kazanmaya çalışıyor. Ama 100 verdiğini görmedim. Yanıltıcı vs de değil konu büyür benim aldığım uyarılar ve referanslarimdan gelen ticketlar. Referanslarimdan 1 ine dahi 2 dan fazla bir şey çıkmadı, sorun değil çıkmamış olması ama yatirdigini çekemeyen insanların sayısı artıyor ise bir problem vardır orada çözülmesi gereken. Referans kasacagim diye konuyu amacı dışına çıkartmayın. Ticket olayıda bitti yazmış uygulamada bende gözüken böyle , anlık.