Hesap 5 aydır 4 madde ihlalinden kapalı. Ben topluluk kurallarına son derece dikkat etmeme rağmen anlamsız şekilde :
Hesabınız Hakkında Daha Fazla Bilgi Alın
Hesabınız koşullarımızı ihlal ettiği için kapatılmıştır. Bu hesaba giriş yapamayacaksınız ve hesabınızı kimse göremeyecektir. Instagram'da aşağıdakilere izin verilmemektedir:
Başkalarına zarar vermeye yönelik tüm inandırıcı tehditler veya kendine zarar verici davranışlar
Bireyleri hedef almak
Nefret söylemi veya insanları ırklarından, etnik kökenlerinden, milli kökenlerinden, dinlerinden, cinsiyetlerinden, cinsel kimliklerinden, cinsel yönelimlerinden, engellilik hallerinden veya hastalıklarından dolayı ayrımcılığa tabi tutmak
İnsanlara veya hayvanlara karşı sadistik şiddet görüntüleri veya cinsel saldırı tasvirleri dahil, sansürlenmemiş aşırı şiddet barındıran içerikler Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız, lütfen bize bildirin.
Böyle bir ihlal aldım. Anlamıyorum. O kadar emek ver, dikkat et.. algoritma hatası mıdır nedir hesap kapansın. Kimse de açamadı. Haklı olduğumu biliyorum, içeriklerim toplumsal ve hukuki bilgiler içerirken neden ayrıştırıcı ihlal yedim bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı ? Yıldım resmen .. instagram ekibi bunun bir hata olduğunu neden anlamıyor? Aynı ihlallerden kapanan başka hesabım kendiliğinden açıldı. Bu hesabımın da açılacağını biliyorum ama hızlandırmak istiyorum. Açabilecek arkadaşlar lütfen ulaşsın: 05303750696 WP