Merhaba arkadaşlar,

Benim bir youtube kanalı ve bir sitem var. İkisi de aynı Adsense hesabına bağlıydı. Adsense hesabını ise youtube kanalıyla alıp sonradan bu hesaba web siteyi de ekledim ama Google Payment'ten "Hesabınız İptal Edildi" uyarısı geldi yani yaklaşık 3-4 ay oldu ve kalan ödemeyi çektim yani Ödemeler kısmı açıktı ama fırsatım olmadığı için yeni yazabildim. Bu arada youtube için kullandığım mail ile adsense için kullandığım mail farklıdır.

Sorum şu: 1. Web sitem şu an çöp mü yani başka bir Adsense hesabı bağlayıp kullanılabilir mi? (Sitenin hosting ve domain zamanı gelmiş ona göre acil karar vermem gerekiyor)
2. Youtube kanalım çöp mü oldu yani başka bir Adsense hesabı bağlayıp kullanılabilir mi? (Hesabım site yüzünden kapatıldı, youtube kanalımda orta büyüklükteydi ama aktif değildim, uzun vadeli hedeflerim vardı)
3.Bu şekilde kapanıp da hesabını açtırabilen oldu mu, ben kalan ödemeyi de alamam diye itiraz etmedim. Büyük ihtimal o sıra siteyi düzenlemek için çok girip çıkmak zorunda kaldığım için şüphelendi.) Yani uğraşmaya değer mi, açtıran yoksa hiç zaman ayırmayayım... Teşekkürler