Merhabalar arkadaşlar, öncelikle sahibinden' de steelseireis Arctis 1 kablolu kulaklık gördüm alacaktım. Birde donanım arşivinden baktım aynı kişi sahibinden de ilan açmış, neyse mesaj yazdım arkadaş biraz tuhaf çünkü ikide bir beni aramak ve sesli konuşmak istedi yok neden açmıyorsun vs DC üzerinden tabi sesli aramak istedi bende kabul etmedim o zaman vermem ürünü kargoya dedi bende verme şikayet ederim dedim sonra neyse kargoya verdi bende tabi kargoya vermeden önce vermiştim parayı neyse verdi kargoyu kargo 3kg olarak gözüktü bu galiba Sürat kargonun suçu onun yüzünden 80₺ ödemek zorunda kaldım 300km bir yol için asla ve asla önermiyorum bu kargo şirketini, neyse kargo cumartesi verdi bende bugün saat 15.00'da aldim. Birde ne göreyim James Donkey 711 kutusunda steelseireis Arctis 1 kablolu kulaklığı koymuş, açtım tabi dolandırıldım sandim ilk baş sonra baktım içinden steelsereis kulaklık çıktı tabi sevindim en azından kulaklık çıktı, neyse fatura vs bimden aldığı fişi de bana attmıştı fatura kutusunda garanti belgesi vs neyse. 1 yıl garantisi var ama kutusunu yollamamış. Ürünü denedim belki bozuktur vs hayır bozuk çıkmadı sadece eksik olan steelseireis Arctis 1 in kutusu ile yollamamasi, ve kargo şirketinin 80₺ istemesi tuhaftı. Öncelikle size tavsiyem ne olursa olsun sürat kargoyu kullanmayın verileri ve herhangi bir ürüne olan hizmetleri iyi değil.

Not: Ürünü daha önce açtım kontrol için videoda belli zaten neyse video altta. Video' da biraz ses çıkmış kusura bakmayın. 🙂

Neyse ürünün video'su:

https://youtu.be/UDBbFeWKe-g