Glasc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle merhaba saygılar, reklam botu hiç yazmadım ancak hesap açma botu ayarlayabilirim peki nasıl
Web'den hesap açıcı bir bot oluşturmak neredeyse imkansız günümüz sitelerinin hepsinde sırf bunun gibi botlar yazılmasın diye captcha gibi güvenlik önemleri mevcut.
bir sürü sayabilirim token captcha cloudflare vs. vs. ama konu bu değil. Bunu yapmanın diğer bir yolu ise API kullanmaktır. Facebook API IOS gibi cihazlarda uygulamaların kullandığı adresler farklıdır mobil uygulama olduğu için özel apileri vardır. Ben bu apileri kullanarak bir hesap oluşturma botu yazabilirim.

Bu hesap açma konusu ile alakalı fiyat konusuna gelirsek, aklınızda ki bütçe nedir bunları öğrenmek isterim detaylı bilgi için gene dm'den yazabilirsiniz.
Merhaba, Facebook gibi güvenlik önlemleri sıkı olan bir uygulamada, hem de iOS platformunda, bunu nasıl yaptığınızı açıklar mısınız? Facebook uygulamasında binbir çeşit obfuscation, anti-tampering ve anti-debugging kontrolleri var. Bana da öğretirseniz bir gün tersine mühendislik üstadı olabilirim.