Sağlam projelerim de tercih ettiğim her zaman avrupa lokasyonlu firmalardır. Türkiye üzerin de barınan host/domain firmaların da genel de özel sitelerimi barındırmıyorum. O yüzden yeni projem için almanya lokasyonlu VDS arayışına girerek, GoFastHost firmasıyla tanıştım r10 üzerindeki olumlu yorumlara istinaden.

Yaklaşık 1 haftadan fazla almanya vds sunucuları arayışındaydım. Google aramaların da GoFastHost firmasını ve olumlu yorumlarını görünce iletişime geçtim kendileri ile.

Deneme olarak VPS hesabı açtılar ve kendi demo sitesindeki hız ile kendi kurduğum sitemdeki DEMO site hızı arasında hiçbir fark yok diyebilirim.

Özellikle test ettiğim hantal temalardan bahsedecek olursam, şaşırdım diyebilirim.

Wordpress üzerinde, Publisher - Newspaper - Jnews temalarını bizzat test ederek en ağır demolarını kurarak testini yaptım. Site açılış hızları ciddi anlamda çok iyi. Özellikle sakin ve yardımsever tavırlarıyla müşteriye yardımcı olmalarına apayrı hoşnut kaldım.

* Bi önceki farklı firmadan satın aldığım VDS paketin de sitelerim hantaltı, sunucu değişimi yapıldı vs açıkcası pek birşey fark etmedi diyebilirim. Kesinlikle memnun değilim. Sitelerimi komple taşıyacağım. Burada ki amaç firma kötülemek değil, verdiğimiz paranın karşılığını alamamak sıkıntı yaratıyor. Hizmeti iyi alamıyorsanız, ödediğiniz miktarın hiçbir önemi yok.

Kendilerine tekrardan çok teşekkürler, ilgi ve alakaları için. Görünen o ki uzun soluklu çalışacağız

Hayırlı forumlar.