Rex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bundan 4-5 gün öncesine kadar normal üyeliğimde günde 1-2 saat max 3-4 saat geçirirken satışlarım az ve normal arasındayken. Kurumsal PLUS üyeliği aldıktan sonra minimum 5-6 saat forumda geçirdiğimi ve satışlarımın arttığını farkettim zaten farketmemek elde değil Bu konuyu şunun için açmak istedim belki premium üyelik alacak ama etki edermi diye tedirgin olanlar vardır bence kesinlikle almanız gerekli

Şimdi içinizden almış kurumsalı burda caka satıyor diyenler olabilir ama inanın premium üyelik kafein gibi forumda geçen vakit su gibi gidiyor hem iş hem zevk veriyor yani

Ha bu arada merak edenler vardır Aldığım premium üyeliğin daha 5 ci günü parasını çıkardım gerisini siz düşünün.

Benim gibi üyelik aldıktan sonra forumdaki bağımlılığı artan varsa like atsın bilelim kim kimiz
Nedenini söyleyeyim =)
Millet olarak para harcadığımız şeyin karşılığını tam olarak görmek istediğimizden dolayı yani premium üyelik alanların aktiflik süresinin uzama nedeni budur =).Bu arada kurumsal plus yakışmış .Ben rengini beğenmedim sadece o yüzden düşünmemiştim.Konu okuyanların rengine bakınca karıştırıyorum hangisi plattin hangsi kurumsal plus diye =).Şu an platin rengine benziyor.Bence daha değişik bir renk olabilirdi.