GÜNCELLEME PROBLEM ÇÖZÜLDÜ: Arkadaşlar Geliştirici Sayfasında yer alan geliştirici adını normalde marka olarak kullanmak istediğim bir isim yazmıştım hesabım kişisel olduğu için onu adım soyadım yaptım ayrıca pay.google.com girip ayarlardan ödeme profili kişi adını güncelledim. Son olarakda google hesabıma girerek kişisel bilgilerden adımı soyadımı güncelledim ve oldu. Normalde son iki adımı daha önce yapmıştım kabul etmiyordu en son geliştirici sayfasındaki ismi güncelleyince kabul edildi.
Arkadaşlar play consol hesap açtım ikinci kez kimliğimi doğrulayamıyorlar. Çokta güzel net odaklıyorum uğraşıyorum yok. gelen mail bu şekilde
Google Play'de yayınlamak için kimliğinizi doğrulamanız gerekir.
Bu doğrulamanın tamamlanabilmesi için mevcut fotoğraflı resmi kimliğinizin (pasaport veya sürücü belgesi gibi) bir fotoğrafını paylaşmanız ve daha fazla bilgi sunmanız gerekir. ÖNEMLİ: Girdiğiniz bilgiler, fotoğraflı resmi kimliğinizdeki bilgilerle tam olarak eşleşmelidir. Bir kuruluşu temsil ediyorsanız girdiğiniz bilgiler, kuruluşunuzla ilgili olarak gönderdiğiniz belgelerde belirtilenlerle tam olarak eşleşmelidir.
Kimliğiniz aşağıdaki nedenlerden dolayı doğrulanamadı:- Fotoğraflı Resmi Kimlik: Belge bilgileri, profildeki bilgilerle eşleşmiyor.
Doğrulama işlemi birkaç gün sürebilir. Bu süreç boyunca ve doğrulama işlemi tamamlandıktan sonra, ödeme profilinizdeki adı düzenlemeniz mümkün olmayacaktır.
Belgelerinizi gönderme ile ilgili ipuçları:- Fotoğrafa, dört köşesi de dahil olacak şekilde belgenin tamamını dahil edin.
- Fotoğrafın okunabilir ve odaklanmış olması gerekir. Görüntüde yansıma veya parlama olmamalıdır.
- Tamamı görünmeyen belgeler ve karanlık ya da bulanık fotoğraflar kabul edilmez.
- Kötüye kullanımı önleyebilmek için sınırlı sayıda doğrulama denemesine izin veriyoruz.
- İstenenlerin dışında belge veya fotoğraf yüklemeniz durumunda hesabınız kapatılabilir.
Şimdi doğrula