Merhaba Kenan Bey,
Bu soru vesilesiyle sık karşılaşılan aşağıdaki sorun hakkında da görüşlerinizi alabilir miyiz? Teşekkürler.
Türkiye'de yurt içinde internet üzerinden satış yapan bazı alışveriş siteleri, her ne kadar site üzerindeki (VKN / TCKN bilgilerimiz de dahil olmak üzere) tüm bilgilerimizi tam ve doğru bir şekilde girsek de kesmiş oldukları faturalarda VKN / TCKN numaralarımızı ısrarla 1111111111 şeklinde doldurabiliyor. Unvan (veya ad, soyad) ile adres bilgilerimizi doğru bir şekilde doldursalar da VKN / TCKN bilgisini ısrarla 1111111111 olarak doldurabiliyorlar ve talep etsek de bu konuda herhangi bir düzeltme yapmıyorlar.
1) Bu durumda şahıs firması olanlar için söz konusu sitelerden alınan ürünler gider olarak gösterilemiyor, doğru mudur?
2) Talep edilmesine rağmen söz konusu faturalarda düzeltme işlemi yapılmazsa nasıl bir yol izlenebilir? Bunun hiç bir cezası yoksa, her firma fatura kestiği karşı firmanın / kişinin VKN'sini / TCKN'sini 1111111111 olarak doldurabilir mi? Bu konu faturayı kesen firmaların tamamen iyi niyetine / inisiyatifine bırakılmış bir şey midir?
3) İyi niyetli firmalar böyle bir durumda kesmiş oldukları söz konusu hatalı faturayı düzeltebilirler mi, nasıl düzeltebilirler?
1) Bir faturanın gider olarak gösterilip gösterilmemesi konusu yukarıda anlattığım gibidir. Eğer size gelen fatura ticari faliyetinizle ilgiliyse, vergi numarasının hatalı yazılması veya hiç yazılmaması bu faturanın gider olarak kaydedilmesine engel değildir. Faturadaki şekil şartlarının cezası vergi usul kanununda bellidir. Cezası da cüz'i 95 TL dir. İndirimli ödenirse 47,5 TL dir. Gider olarak kabul edilmeme gibi bir cezası yoktur. Eğer faturada belirtilen kişi sizseniz, adresiniz de doğruysa, tc numarasının doğru olmaması bu faturanın gider yazılmasına engel değildir.
2) Cezası 1) nolu cevaptadır. O yüzden çok dikkat edilmez. Zaten piyasada böyle bir ceza kesildiğini hiç görmedim. Kimse de 95 TL lik ceza için kendisini yormaz.
3) Düzeltilmesine gerek yok. Yine de mail atıp, doğru TC numaram budur, bu şekilde müşteri kayıtlarınızdan düzeltin diye bilgilendirme maili yollayabilirsiniz.
Düzeltmesi iki şekilde olur: 1) Firma kestiği faturayı/earşiv faturayı iptal edip, yenisini düzenleyebilir. Earşiv fatura sistemi ve şirketin kendi muhasebe sistemine göre bunun bir gün, bir hafta, 10 gün vb gibi bir süresi olabilir.
2) Siz ürünü ve faturayı iade edersiniz. İşlem sıfırlanmış olur. Tekrar aynı ürünü alır, bu defa faturayı doğru kestirirsiniz, sorun düzelir.
Bazen de firmaların sisteminden kaynaklı sorunlar nedeniyle TC noyu düzeltemiyorlar. Mediamarkt benim tc yi bir türlü düzeltemedi. SMS kod vs gelmiyor. Ben elektronik eşya aldığımda kullanıyorum.
Dediğim gibi bilgilendirme maili atıp saklayın. Gider olarak kabul edilmemesi gibi bir sorun yaşamazsınız.