aponkral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@sedatyildiz; "Log'unu paylaşmak istemeyen firmanın uptime oranını %1 yazabilirmişsiniz gibi geliyor" burada benim hakkımda iftira yaptığınızı düşünüyorum. Aksi biri olduğumdan bahsediyorsunuz. Aksi biri değilim. Konuda nelere itiraz ettiğimi tekrar kontrol ediniz. Bir firma ( @Bartuc; ) ayda 3 gün sunucu düşerden örnek verir ve bunu sıradanmış gibi algılanmasına sebep olur. Bir başkası 5-10 dakika kesinti normal diye açıklama yapmakta. Ancak algılayamadıkları konu şu, proje bu firmaları "Bu firmanın sunucusu düştü, bu firmadan sakın hizmet almayın." demeyecektir. "Bu firmanın sunucusu dün gece saat 22.00 ile 22.34 arasında kapalı durumdaydı." diyerek proje web sitesini kullanan kullanıcıların bunun takibini kolaylaştırmasıyla daha yararlı bir araçtan faydalanmasını amaçlayacak.

Bu proje için UptimeRobot kullanılmayacağını söylediğimi hatırlatmak isterim. Ayrıca haksız yere bir web sitesinin uptime oranı %1 yazabileceğimi söyleyerek beni küçük düşürüyorsunuz. Bu düpedüz iftira olmaktadır.

Projenin destek almadığını düşünürsek, bu proje başlamadan bitmiştir.
Amacım iftira değil yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın, PHPkoru gurur duyduğum bir proje ve sektöre değer kattığınız aşikar. Sadece, bir proje aşamasında fikir alışverişi yaparken eleştirilere daha açık ve yapıcı olmanız gerektiğini düşünüyorum. Yorum yazan kimse projeyi karalamıyor ya da taşlamaya çalışmıyor, aksine raporların sağlıklı olabilmesi için beyin fırtınası yapıyor, tabiri caizse yol göstermeye çalışıyor. Sizin bir geliştirici olarak yapmanız gereken, tüm yorumları toparlayıp ona göre yazıp çizerek kendinize bir rota oluşturmanız. Fikir ne zaman ki nötr olur, hem müşterinin hem firmanın çıkarlarını korur, %100 doğru veriyi paylaşabilecek duruma gelir, o zaman konuyu güncelleyip kafadaki tüm soru işaretlerinin giderirseniz kimse desteğini esirgemez. Sevgiler.