Merhaba Hocam, iyi geceler. Ancak yeni yeni python öğrenmeye başladım, 4-5 gün içinde veri bilimine başlayıp önümüzdeki süreçte dediğiniz pandası öğrenmeye çalışacam. python öğrenmeye çalışırkende boş durmadım çeşitli forumlarda benle aynı fikiri düşünen var mı diye bi araştırma yaptım. Bir abi ile karşılaştım benim bot mantığında zamanında bir şeyler yapmış. Bende o abiyle iletişime girdim bana yazdığı botun kodlarını rar dosyası olarak attı. c# ile yazmış paket(bol klasörlü ve dosyalı) halinde arayüzlü falan. Ancak ben yazdığı programı visual code ile çalıştırmayı denedim lakin başarılı olamadım. Önce yazdığı koda apı key'i falan mı girmem lazım. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
VS Code ile klasörü açın, otomatik gerekli eklentileri ve derleyici yüklemeyi önerir, vs code ile c# derleme ortamı hazırlama diyerek googleda arayarak bakabilirsin. Tamamen c# ile hazırlanmışsa vs code veya vs community sürümünü kurarak programı derleyebilir ve çalıştırabilirsin. Bot yazılımı olduğu için binance veya başka bir borsa api'si kullanıyordur büyük ihtimalle, dosyalara bakarak api bilgilerinin kaydedildiği kısmı bulup kendi bilgilerini doldurman gerekecektir. C# projelerinde genelde Settings.settings içerisine kaydedilir bu tür global sabit değişkenleri, veya yazan kişi kendi config dosyasını oluşturmuş olabilir. Dediğim gibi C# çalıştırma ortamını hazırlarsan klasörler ve dosyalar nasıl bir mantıkla hazırlanmış daha kolay anlarsın. Yine de zorlanırsan youtube'a c# başlangıç yazarak temel bilgileri öğrenebilirsin. Her dilin kendine göre bir mantığı ve prensipleri olduğundan phyton'a göre farklı gelebilir.