mcatakcin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tamam şöyle düşünün.
bir işte çalışıyosunuz ve işinizde iyisiniz. herhangi bi sebepten patronunuz sizi çıkarıyo.
işsizlik yüzünden zor zamanlar yaşıyosunuz. ve sizi çıkaran patronunuz bi süre sonra tekrar işe çağırıyo.
para verdiği sürece çalışırsınızdır büyük ihtimalle. ilk sefer bunu herkes yapar.

ikinci kere sizi işten çıkarıyo ve başka birini alıyo.
siz yine bu hüsranla kalıyosunuz.
ve sizin ne yaşadığınızın hiçbir anlam ifade etmediği patronunuz yine sizi işe çağırıyo.
yine gittiğinizde yine aynı şeyi yapmaz mı bir de? ama o da zor durumdaymış falan. tekrar dil döküyo size.

aynayı size tuttum şimdi siz cevap verin.
para verdiği sürece devam eder misiniz?

hayatta verdiğimiz kararlar bahsettiğiniz gibi radikal olmuyor her zaman.
arada kalıyoruz.işte bu arada kalmalardan birini de ben yaşıyorum şuan.
Öncelikle kendinizle çelişiyorsunuz bir yanım çalış diyor ama bir yanım da aynısını yapar diye kararsız kaldım derken siz halbuki kararınızı çoktan vermişsiniz. Bu durumda sizin düşüncenizi haklı çıkarmamızı mı bekliyorsunuz? Sorunuza gelecek olursak da siz o firmaya dışarıdan hizmet veren bir frellancer, firma vs adına ne derseniz deyin osunuz yani verdiğiniz örnek yanlış. Sigortalı aylık maaşlı çalışan biri ile kendinizi kıyaslarsanız yanlış sonuca ulaşırsınız. Normal bir çalışan için bahsettiğiniz durum sıkıntılıdır evet ancak siz zaten belli bir zaman diliminde çalışmak için anlaştınız yani bugün yarın ya da daha ileri bir tarihte zaten sizinle yolları ayıracaktı. Olaya bu şekilde bakın ve ticari konularda çok fazla duygusal davranmayın.