caylakgirisimci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu yazacağım şey size para kazandırmaz ama örnek veriyorum adam yazıyor "vk hesap açma botu arıyorum".
Bu konu hemen uçup gidiyor. Oysa bu konunun altından çok şey çıkar.
VK hesapları parayla mı satılıyor?
VK hesapları toplu halde kullanılarak bir şey mi yapılabiliyor? örneğin VK'da parayla anket puanı vs. satılabilir mi?
"how to earn money with VK" kelimesini aratınca ne çıkıyor? çıkan sonuçlardan anladığın kadarıyla bir hesapla para kazanma methodunu bu adam birden fazla hesapla mı yaparak para kazanmaya çalışıyor birden fazla vk hesabını ne yapacak?
Gibi böyle incelediğin zaman bir bakarsın ki vk'da 300 hesapla bir anket servisi kurmuşsun anket başına 100$ para alıyorsun. (örnek yani böyle bir şey yok tabi... yada vardır belkii...)

Burada anlatmak istediğim nokta şu, bir oyun oynadığını düşün, eğer takıldığın bölümü geçen birini görmezsen o bölümün geçilemez olduğunu düşünüp bırakırsın. Ama geçen birini görünce denemeye devam edersin, inanırsın. Ben sana o bölümün geçilebildiğini söylüyorum sadece. Geçmek sana kalmış.
Çok iyi anladım sizi. Forumdan tam da dediğiniz mantıkla yapılacak bir iş fikri bulmuştum. Üniversite sınavını atlatmayı bekliyorum girişmek için. Tekrardan teşekkür ederim.