Haklısınız, araba sahibi olanların hepsi mi +30 yaş üstü. Genç yaşında alanlar nasıl alıyor. Bu kadar "imkansız" denecek kadar umutsuz insanlar olmasını beklemiyordum konuyu açarken. Zor mu zor, belki çok zor. Ama bir araba için "imkansız" demek saçma

Teşekkür ederim yorumunuz için.
Rica ederim dediğim gibi tüm insanlar umutlu başlarlar, denerler, başaramayınca umutsuzluk haline düşüp başkalarını umutsuzlaştırmaya başlarlar.
Burada çok şey yazamıyorum ama olur yani yaparsınız gerçekten inanın.
2 yılda değil 2 ayda bile yaparsınız.
Sadece konu atlamayın, forumda öyle konular var ki 1 yorum bile almıyor, ama o konuda adamın sorduğu şeyi şöyle keywordlerine aratıp google'da bir bakıp girmeye çalışsanız size yüzlerce binlerce dolar kazandıracak şeyler var. Ama hemen 10 dk da konu düşüyor çünkü kimse bilmediği için kimse yorum atmıyor ne olduğunu.
Forumu o son açılan konular yorumlar yerinden takip etmeyin, orası instagramın keşfeti gibi adamı vakumluyor içine.
Onun yerine güzel kategoriler belirleyin kendinize, o kategorilerde gezin. Mesela para kazanma kategorisi, sonra ne biliyim site satış kategorisi falan millet ne sitesi satıyor, yada şuna ihtiyacım var tarzı şeylerde insanlar neye ihtiyaç duyuyor değilde bu ihtiyaç duydukları şeyi neyde kullancak diye sorun kendinize bol bol.
Mesela sallıyorum her gün 10000 tane proxy al sat yapıyorlar diyelim, bu proxyler nereye gidiyor, bu adamlar bunu alıp ne yapıyor ticaret geçmişlerine falan bakıp inceleyin gezin falan yani.
Demek istediğim ülke batmış yıkılmış hiç önemi yok. Aksine doların yüksek olması şu anda bu araba hayalinizi kolaylaştırır.