Hocam bizim sitemiz de var bir yardımcı olursaniz detayları konuşalım etkilendim baya
Hocam iş alımım yok. İlginiz için teşekkür ederim.
Ben reklamın böylesini severim işim olsa size verirdik 😄 on numara reklamlı konu
Şuan birkaç özel mesaj da gelmiş. Ama iş alımım yok buradan da belirteyim herkesin gönlü rahat olsun
Yüksek teklif ver de buda benim.sartim
aynı müşteri türü bende de vardı. VAKTİNİ , ENERJİNİ, PARANI ve MÜŞTERİNİ ALIR elinden. Sen bununla uğraşıncaya kadar elit müşteriler kaybedersin sen en iyisini yapmışsın.
Kesinlikle çalışmamalısınız
çalışılmaz. Enerjini alır.
Hocam çok fedakarlık yapmışsınız yardım etmeyin pişman olsunlar.
2 katı fiyat teklif vermek en doğrusu bana göre, sizinle çalışmayı çok istiyorsa bunu size göstermeli
çalışıp çalışmamak size kalmış ben olsam 2 katı fiyata çalışırdım
Üzülme, normal fiyatının ver 3 katını öyle sun teklifini, neden derse kazandığın zamanlarda aklına gelmeyip kaybedince aklına gelmemin bedeli dersin. Ona da ders olur, belirsizliğin ticarette yeri yoktur.
bu kalitedeki müşterilerle çalışmak cidden insanı tüketiyor. ona öyle bir fahiş fiyat çekin ki hem yuh desin hem de kabul etmek zorunda kalsın.
Dimi arkadaşlar valla benim de bir yanım baskın bi şekilde bunu yapmaya itiyor gerçekten.
Zaten onca işin gücün arasında ölüyü diriltmek de çok efor alcak bilemiyorum. 2 katı fiyat bile kurtarmaz.
Çünkü baya uygundu hizmet verdiğim zamanlar fiyatım.
Hatasını anlamış bence, Kırmadan yeniden çalışmaya devam edin.
Evet üstadım bir yanım da öyle diyor. Yani açık konuşmak gerekirse neredeyse insanlık dersi vermek için bile yine çalışmak istiyorum.
Ama bir yandan da böyle kenara itilmek çok zoruma gidiyor.
Huylu huyundan vazgeçmez hocam, çok çok çok affedetsin ama yine senle işini görüp bırakacak oraya çünkü bıraktığı yerden gelip alıp devam edip tekrar aynı yere bırakıyor. Kısaca seni cepte tutuyor gibi olmuş
edit..
Ben olsam asla yanaşmam.
Heh hocam tam olarak bu. Yukarda da bahsettim gerçekten gurur inciticiydi yaptıkları.
O dönemler de falan gerçekten paraya ihtiyacım da vardı. Beni yarı yolda bıraktı.
Bir kitabı ikinci kez okuduğunuzda sonu değişir mi hocam ?
Bu seferle birlikte 3 olacak artık siz düşünün
Çalışmayın hocam bence site kapanıyorsada kendi kararı yüzünden kapanıyor.
İşte orada kararsızım. Nedense kendimi hep karşıdakinin yerine koyuyorum.
Benim sitem kapanıcak olsa baya yıkıcı olurdu. Sadece bu yüzden bile düşünüyorum zaten.
o müşteri sonuçta sizde hizmet sunan birisiniz. Bir saygısızlık yapmadıysa kişinin taleplerini hakettiğiniz ücret karşılığında karşılamanız normal kişi isterse sizle 1 gün çalışır isterse 10 yıl çalışır bu kadar duygusallığa gerek yok bence
Saygısızlık şöyle hocam sözlü de olsa anlaşma sağlanmış. Ve beni hep diskalifiye ettiler.
Üstelik paraya ihtiyacımın olduğu dönemlerdi. Yalvarmadıysam bile içten içe çok parçalamıştı bana yaptıkları.
Gerçek mi kurgu mu ? Yanlış anlaşılmasın gerçekse şaka gibi müşteri
Ya bu anlattıklarım sadece bir kısmı. Birlikte çalışırken bile yaşadığım onca trajedi var ki aslında. Gerçekten şaka gibi
ücretinizi yükseltin hocam
Bütçesi yoktur o kadar hocam

Bitik bir girişimden bahsediyoruz. Benden borç istemeseler iyidir
hocam neden konularını okurken neden yabancı dilde çevrilmiş kişisel gelişim kitabı okuyor gibi hissediyorum

bu bana zevk veriyor adamım kendimi çok mutlu hissetmeye başladığımı düşünüyorum
Çünkü ben de o kitapları okuyorum
Kendi düşüncem olarak eğer çalışmak genede söylenilenlere inanıp yardım etmek istiyorsanız sizinde daha sonrasında sorun yaşamamanız için bir sözleşme ile ilerleyebilirsiniz aylık ve ya haftalık nasıl bir ücret ile iş yapıyorsanız bi nevi kontrat gibi bu benim düşüncem tabiki.
Ya böyle kurumsallaşmış şirketler için öyle de kendisi de aslında freelancer kadın bi girişimci.
Daha ilk konuşmamızda bile kontrat dedim diye güven üzerine ilerlemekten falan bahsetti.
Boş post, bu adam her konusunda ama her konusunda sanki bir şey anlatacak gibi tertemiz reklam yapıyor 😁
Hatta eczanede karşılaştığı amca vardı bir ara 😁
Reklam gibi görünüyorsa reklamcı olduğum içindir. Evet bu post aracılığıyla iş teklifleri de geldi.
Ama gönlünüz rahat olsun. İş alımım kapalı

Oldu mu? Hiçbir şekilde müşterim olmucak.
Bu konuda yardımcı olabilirim, numaramı biliyorsun
La olm sana telefonda anlattım ya bu o kadın işte
Bir kere olur, iki kere olur hocam. Yarin birgün yine çalışmayı sonlandırır bu arkadaş.
Ben olsam birinci seferden sonra bir daha çalışmazdım. Kaç kerede aynı durumu yaşadım ancak kandırılmayı sevmiyorum.
Sizin kararınız, biz ne desek boş.
böyleleri piyasadan silmek lazım fırsat gelmiş kapatsın bırakın tarihi onu değil sizi yazacak
hak yiyen ve nankör insana kim olursa olsun tahamülüm yok
piyasa da iyileri tutulması gerek kötüler artık internet sektöründe yer yok kötü ve kurnazlara silinsin gitsin acımayın
Bence çalışmayın.Bir süre sonra yine aynısını yapar diye düşünüyorum.
Enayi yerine konmak insanı gerçekten hırpalıyo. O yüzden reddetiğim teklife çok yüksek ihtimalle geri adım atmıcam kararlıyım