ip ile bişey yapamaz diyen arkadaşlara bakmanı istemiyorum bunları okuduktan sonra o kısma gelcem şimdi iyi dinlemeni istiyorum
1.olarak ip adresinden konum bulabilir ve senin hakkında iftira niteliğinde şikayet yapıp (uyuşturucu üretiyorlar gibi) senin evine polis bastırabilir
2.olarak gene konum alarak evine ücreti ödenmemiş herhangi bir eşya yemek söyleyebilir veya normal şekilde çalıntı kredi kartıyla bir ürün sipariş eder ve çalıntı kredi kartının sahibi şikayetçi olduğu takdirde hesabını sana sorabilir
3.olarak portun açık ise bilgisayarına uzaktan bağlanabilir
4.olarak sağlam bir saldırı gerçekleştirerek gün boyu 10 olan pingini 3 binlerde 5 binlerde tutabilir video izleyemez oyun oynayamaz hale gelirsin
5.olarak ip adresini claim yapabilir fakat bunun için program gerekir ve adına suç işleyebilir kurban sen olduğun gibi günah keçiside sen olursun tam bir mexico standoff
6.olarak ip adresinin bağlı olduğu wifiyi clonlayıp bulunduğun bölgedeki insanların cihazlarına sızabilir bunun için senin üzerinde program kurup ağ'a erişmiş olmasıyla beraber ek olarak bir auto download virüsü gerekli bunu 2 şekilde modernize eder hem pc hem telefon için bu sayede 2 farklı cihaz türünede sızabilir.
şimdi bişey yapamaz diyen arkadaşlar neden demiştir
çünkü bunları yapabilmek için gerçekten üst düzey birisi olması gerek malesef 22.yüzyılda bu tarz hacking saldırı yöntemlerini kullanan insanların sayısı çok ama çok azaldı çünkü bu saydığım yöntemler undergrounda life attack olarak geçmekte (4.sü hariç) buda ayrı bir sanat ip adresi üzerinden bir çok farklı senaryo dahi yapılabilir fakat aklıma bunlar geldi
ama bu yöntemleri uygularken gizliliğine çok dikkat etmesi gerekir çünkü life attack ustalarının çoğunluğu işi bitirdikten sonra genelde yakalanıyor ondan dolayı sayıları azaldı bir çoğu artistlik yapmaktan yada targette bulunan victim'i kendi ağızlarıyla tehditten dolayı yakayı ele verdiler.
örnek veriyorum başına bunlardan birisi gelse bile life attack olduğu için hesap soracağın o kişiyi direk bilişim teknolojilerine bu bana saldırıyor diyebilirsin.
Bir konuda haklısın, IP'den adres tespiti yapabilmesi için, sağlayıcı firmaya savcılık izni ile başvurması yeterli.
Tek problem ise bunu asla yapamayacak olması