digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Omicronsa evdeki herkese bulaşır 2 güne. Maalesef omicronla aynı evde yaşayıp hastalanmama ihtimali yok. Evdeki herkes hastalanır, aşısız 40 yaşından büyük olanlar daha zor geçirir.
Omicron hafif geçiyor semptomlar nadiren 3-5 günden fazla sürüyor. 11 yaşındaki kardeşiniz için endişelenmeyin. Sadece o hastalanırsa negatife dönene kadar okula göndermeyin. Negatif olduktan sonra da okula sürekli gönderin tekrar hastalanmaz muhtemelen dönem sonuna kadar.

çok geçmiş olsun…
Evli olan bir de kızkardeşim var onu aradım ve her ihimale karşı erkek biraderimin koronası tamamen geçene kadar küçük kardeşimin yanında kalmasını istedim.Okulu şu an ikinci planda .Küçük kardeşim bana çok bağlıdır ablanla kalacan dedim yarım saat ağladı nerdeyse.3-5 küçük sözlerle ikna etmeye çalıştım.Bana bulaşması neyse de ona bulaşmasını istemem.Korona olan kardeşim şu an diğer oda da .Bir şey lazım olursa bana söyle maske ve eldivensiz odadan çıkma dedim.Tedbirleri aldık ama sonuçta nadir de olsa odadan tuvalet vs çıkacak .Küçük kardeşimden sakındığım için mecbur çareyi onu bizden bir süre uzaklaştırmakda buldum.Yorumunuz ve geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler.