Merhaba arkadaşlar ben 1 sene önce bir tekstil fabrikasında kimyasal bölümünde işe başladım. 3600TL maaş alıyordum, diğer mesai arkadaşlarım 4600TL maaş alıyordu. Her neyse ben bu durumdan rahatsız olsam da en nihayetinde işe tecrübesiz ve bilgisiz başladığımdan ses çıkarmadım. Yeni yıla girdik herkese %45 zam yapıldı. Bu zamlarla beraber benim maaşım 5200 oldu diğer arkadaşların 6700TL oldu. Bizim aramızdaki fark kapanması gerekirken, ortalama 600,700TL olması gerekirken iyice açıldı 1500TL bandına çıktı. Bu da kabul edilemez durum, hem senemi doldurdum hem işi kaptım vardiyayı tek başıma idare ediyorum yeri geliyor 16 saat çalışıyorum yeri geldi gece 00.30'da yataktan kalkıp işyerine geldim. Aylarca pazar günü tatil bile yapmadan çalıştım siz olsanız bu farkla çalışır mıydınız? ben şuan aramızda fark olduğundan emin değilim çünkü gececi çalışıyordum maaşlar gündüz vardıyasında açıklanmış pazartesi soracağım. Maaşımda düzeltmeye gitmezlerse takriben 6000'den az olursa çalışmamayı düşünüyorum. Çünkü mesaiyi paylaştığım arkadaşlarla ne eksik ne fazla aynı işi hatta kıdem farkından çok daha fazla işi ben yapıyorum. Siz ne önerirsiniz?