moncen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
wpautomatık mı kullnıyorsun pınlerı çekıp pınterest automatıc ıle mı pınlıyorsun

pınterst hesap aldım bende takıpcılı aylı 4 mılyon ıstatıstık var
atılan tum pınlere web sıte lınkı nasıl eklerım bılgın varmı yada var olan sıtelerı ansıl depıstırırrım bunu pınterestte kolay yolu vamrı
otomatık bot kullanmak ıstemyıorum açıkcası
o ıstatıstıkde hesap bulunmuyor kolay kolay
ama sıteyede trefık çekmek sıtıyorum
rss denedım onlada çkmıyor pınlerı anlamadım kendı sıstemı bıle pın cekmıyor hesaba
Dediğin eklentileri kullanmiyorum. Yandex gorsellerden resim indirdim. Masaüstü bot ile pinleme yaptiriyorum. Ayriyetten kendi sitemi kullanmiyorum. Affiliate yada Cpa ile kazanmayı düşünüyorum

Edit konuya ard arda 2 yorum atamadığım için güncelleme olarak bu postu editliyorum

Ne yazıkki şuana kadar çalışmalar başarısız oldu. Bu konuyu açtığım zaman hesaplara bir pin atar atmaz hesaplar spamdan kapanıyordu. Bunun önüne geçtim. Proxy kullanarak
Şimdide bir hesaba 20 ve üstü pin atınca hesap spamdan kapanıyor
Dünkü çalışmalarımı söyleyeyim.
Bingden test amaçlı 500 resim indirdim. 500 tanede alakasız resimlerin konu urllerini çektim bingden.
Sonra botu yazdım. 85 dakikada bir pinteresti açıyor. 1 dakika arayla 4 pin atıyor. Yani 4 dakikada 4 pin atıyor. ondan sonra 85 dakika uyku moduna geçiyor
85 dakika sonra tekrar pintereste girip bir 4 pin daha atıyordu 4 dakika arayla.
Herneyse bu şekilde bot 5 kere sorunsuz pin atmış. 5 kere 4 pinden toplam 20 pin atmış
yani 20 pini 425 dakikada toplamda atmış. Buna rağmen hesap spamdan kapandı.
Hesabı dün oluşturdum. Ondan sonra pinleme başlattırdım