2 defa geçirdim ve ikisinde de hafif atlattım. Bir şey yapamana gerek yok. Sadece dinlen.
Ben değil hocam kardeşim oldu.Teşekkürler.
Öncelikle sağ duyulu olmanızda fayda var. Evin diğer üyelerine bulaşmayı engellemek için teması minimuma cekin. Odasına vs girerken maske takin. Bulunduğu yeri siz temizleyin ve bol bol havalandırın. Ortak kullanım yerlerini kullanırken o isini bitirdikten sonra çamaşır sulu bezle vs temizleyin. Yemek icin tabldot kullanabilirsiniz. Bol sıvı ve sebze ağırlıklı besleyin. Özellikle kahvaltısını güzelce yapsın. Geçmiş olsun.
Dediklerinize dikkat edeceğim.Öneri için teşekkür ederim.
Hocam endişelenmeyin varyantlarla etkisi iyice azaldı. Rahatça atlatacaktır inşAllah.
İnşallah hocam.
bizde ailecek karantinadayiz mlsf ama ye iç dinlen şuan çok çok iyiyiz şükür Çarşamba günü bitiyor geçmiş olsun sizede
Teşekkür ederim.
Öyle keyfi okula çocuk göndermemek olmaz öncelikle. Velisi sizseniz bile olmaz babasi ise zaten buna izin vermemeli. Diğer konuya gelince 3 doz biontek olsaydınız sizde Cumhurbaşkanı gibi işinizin başında atlatırdiniz hastalığı.
Velisi de ,anası da babası da benim kardeşimin.3 doz aşı olup virüs bulaşanları da duydum .Aşı olana da olmayana da bulaşabiliyor.Sonuçta etkisi önemli.Okul da önemli tabi.Değerlendireceğim.Yorum için teşekkürler.
hocam rabbim şifa versin , doktorlar diyorlar bu omicron daha hafif geçiyor.
Allah razı olsun hocam.Teşekkürler.