Siteyi dikkatli analiz ederseniz 28 ocakta bir yazı girilmiş
https://www.sonbirhaber.com/spor/28-...ili-sonuclari/
Hitteki yükselişin sebebi bu yazı ilk sayfada olmamasına rağmen insanlar ikinci sayfaya kadar girip tıklıyor demekki.
Ek olarak aşağıya iki grafik bırakıyorum
Grafiğe dikkatli bakalım Nov-Dec aylarında indexler silinmiş olabilir(site taşınması kapalı kalması her durum söz konusu detaylı inceleme gerektirir)
Anahtar kelimelere baktığımızda ise trafiğin düşüş sebebinide görebiliyoruz aslında Jan ayında daha fazla anahtar kelime var sıralamaya giren.
Sitemap'e bakarsanızda 2021 yılından bir yazı girilmemiş ama 2022 de 700-800 adet post atılmış ani yükselişin sebebide budur.
Daha fazlası için ulaşabilirsiniz, kolay gelsin
doğru cevap budur, organik performanstaki yükselişin sebebini arkadaş açıklamış, google backlinkleri kesinlikle rastlantı olmuş.
Önce yükseliş daha sonrasında büyük bir düşüş oluyor bu backlinkleri aldıkta sonra bilginiz olsun hocam.
hocam siz de bilmeden kuru sıkı sallamışsınız, lütfen artık bilmediği konularda insanlar ya yorum yapmasın, ya da yapıyorsa tahminim ya da fikrim desin, böyle kendinden çok emin konuşmasın.
yasaklanana kadar forumda da-pa artırma hizmeti verenlerdendim, yani google backlink işini benim kadar bilemezsiniz. sıralama bazlı etkisi olmadıgını o zaman satış yaparken dahi şeffaf bir şekilde söylüyordum, ancak bir zararı da yok, bununda altını çizerim ve kefil olurum. önce yükselir, sonra düşer falan hurafe bunlar.
xxxx aylık adsense geliri olan sitelerime uyguladım ben bu linkleri pazarlamadan önce, bir gram da düşüş olmadı hiçbirisinde. zaten mantıklı değil. google kendi servislerinden redirect ile elde edilen backlinkler nedeniyle neden bir siteyi cezalandırsın? akıl karı mı bu?