Her secim oncesi acitasyon her secim oncesi palavralar her secim oncesi magduriyet senaryolari 20 senedir memleketi sanki papua yeni gineliler yonetiyor millet artik onlarin palavralarina karni doydu .... ayni mantikla dusunmeyen herkesi fetocu, hain ilan eden ama ne hikmetse saydiklarinin hepsini kendileri yapan ... onlardan olmayanlari kutuplastiran , doguya gidip kurtcu olup milliyetciligi ayaklar altina aldik diyen .... karadenize gidince milliyetci olan .... yeri gelince ataturkcu bile olan ... batiya gidince Kurt dusmanligi sergileyen onlar terorist diyen , herkesi kutuplastiran ama sucu hep baskasina atan , halki magdur edip hep kendileri magdur olan , onlarca ihalelerde usulsuzluk yapan ama ne hikmetse hep dini butun dindar ayaklari sergileyen iktadara sormak lazim bakin niye boyle olduk diye ? Her secim oncesi gaz, petrol bulup ucaklarimiz uzay mekigimiz yapim asamasinda ve benzeri palavralari baktilar artik millet yemiyor ee haliyle onlarda taktik degistirdi Biz cocukken senelerce hep birlikte oyunlar oynadik inanin cogunun nereli oldugunu seneler sonra facebook sayesinde ogrendim ornegin Musa diye bir arkadasim kastamonuluymus ben bunu 2 sene once ogrendim ... kimse bilmezdi kim nereli kim hangi sehirden kim cerkez kim egeli taaki reis cikip tek tek ayristirana kadar ... turk insani herseyin en iyisine herseyin en guzeline layik ama gel gorki millet sefillik icinde ... ama sofralardaki bos tencere gereken cevabi yakinda verecektir .