globaltr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
CB. RTE korona oldu.
Muhalefet parti liderleri geçmiş olsun dileklerini sundu. CB. RTE teşekkür mesajı yazdı.

Tweeter yıkılıyor. İşte özlenen günler, işte olması gereken budur, işte siyaset budur vs..

Yahu 50 yaşına merdiven dayadım. Yemin ederim ilk kez böyle bir ortam görüyorum. Bu nedir arkadaş? Basit bir iyi dilek temennisine bile hasret kalmışız. Sanki ülkemin üzerine gül suyu döküldü.

Bu duruma neden geldik, neden böyle ayrıştık, neden böyle bir birimize düşman olduk
Bunun sebebi kimdir nedir oturup detaylı yazarsam ban yerim. Ekmeğimi bu forumdan kazanıyorum. O yüzden sadece sitem edebiliyorum maalesef.

Yalnız sadece şunu bilin lütfen. İnanın eskiden böyle değildi.
Nedeni şu ben kısaca yazım:
AKP dediğini onaylamazsan vatan hainisin.
AKP ne derse onun dediği doğrudur başka birşey söylenemez. Söylersen ya hapis yada para cezası davaları.
Bu ay faturaların toplamı 1250TL. Allahtan ev kendime ait bide kira versem herkes avutulmuş durumda maaşlara zam aldı diye aldığı zamın 10 katını aldılar zaten.
Burası teknoloji formu diyebiliriz. Burdaki herkes bilgisayardan bilgisayar parçasından az çok anlar örneği ordan verim.
500TL alabildiğin monitör 1500TL
400TL yazıcı alabiliyorken 1000TL den
200TL VDSL modem alabiliyorken 450TL
yani bunlar ne Amerika oyunu nede firmaların. Dolar yükseldiği için bu teknolojiden örnek.
Yiyecek içecek hiç bi şekilde demiyorum bilen biliyor. Şimdi suçlusu kim milleti birbirine düşüren kim sizce. Önceden forumda bu kadar dolan-dırıcılık yoktu. Artık herkesin paraya ihtiyacı çoğalıyor ve kötü yolu deniyor. Hırsız da biliyor. Çalsam yakalansam ne olacak 2gün sonra serbestim bi yolu mutlaka vardır. Hele dayın varsa 2gün 10dk düşer.