Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ticaret limiti açısından trade verirken renge göre ayrılabilir.

Mesela adam 1000 TL'lik bir şey aldıysa bu turuncu görünebilir miktar arttıkça kırmızıya gidebilir.
Adamın büyük paralarla oynadığı güvenilirliği buradan anlaşılabilir.

Ama bence en ciddi durum hukuki süreçlerle ilgili. Dolandırılan kişilere R10 mahkemede vs yardımcı olma şansı oluyor mu bilmiyorum belki aradan çekiliyorsunuzdur ama en azındnan şahitlik vs yapılsa mağdur olan daha hassas davranabilir dava açma hususunda.
renk olması en sağlıklısı

10 ile 100 arası yeşil
100 ile 1000 turuncu
1000+ kırmızı olabilir

50 100 TL olsun diyor

10 TL üzerine çıkarmak beraberinde sorunlar getirecektir. 100 TL olduğunu varsayalım şimdi makale yazdırdığımız kimse itrade alamayacak, tanıtım yazanlar, tanıtım yayınlayanlar, lisans satanlar, hosting satanlar, vps satanlar ve forumda itrade dönmeyecek. sadece 200 300 satan insanlar al gülüm ver gülüm diğer bütün bölümler itrade alamayınca güvensizlik ortaya çıkacak.

Yarın buralardan alışveriş yapalım dersek hangisi güvenilir nasıl bileceğiz? Konusundaki referanslara bakalım derse biri bi anlamı kalmaz o zaman alışveriş yaparken itradeleri inceleyip güvenilir olup olmadığını anlayalım.

Min. tutar üzerinden devam etmesi gerekiyor renklendirme olabilir diğer türlü çok tercih edilen bi makale yazarını bulamayız. Çok tercih edilen smm hizmetlerini ve daha birçok. 100 TL olması için o fiyatın altına ürün satışı olmaması gerekiyor.