Merhabalar, Türkiye Lokasyon arayışınız mevcutsa EniyiSunucum olarak ekonomik paketlerimiz ile yardımcı olmak isteriz. Aşağıdaki bırakacağımız link üzerinden yüksek performans elde edebileceğiniz sanal sunucu paketlerimizi inceleyebilirsiniz. Ekonomik Sanal Sunucu Paketlerimizi görüntülemek için https://eniyisunucum.com/tr/kategori/ssd-sanal-sunucular-vds-vps adresini göz atabilirsiniz. Canlı destek üzerinden merak ettikleriniz var ise, bağlantı kurarak sorabilir, bilgi alabilirsiniz. Saygılarımızla, EniyiSunucum Internet Hizmetleri.
Sunucu arıyorum adlı konu açmadım nasıl sunucu almam gerekiyor diye konu açtım ona göre yorum yaparsanız sevinirim.
Merhaba YKMshoes,
5K üye ve 300 konu veritabanı verisi için e5 vds arayışınız ihtiyacınızı karşılayacaktır. Ancak VDS olması VPS olmamalı. Cyberpanel + openlitespeed veya plesk + nginx ile güzel performans alabilirsiniz.
Lokasyon olarak ise sitenizin hedef kitlesi TR ise TR lokasyon, hedef kitle yurt dışı veya dünya geneli ise yurt dışı lokasyon inceleyebilirsiniz tercihen.
İyi çalışmalar.
5K üye 300 konu 9k yorum var bunu 2 katı olarak hayal edelim çünkü 6 aylık sunucu almayı düşünüyorum ilerde sorun yaşamayayım. Aynen vds almayı düşünüyorum bende. Yazdığınız sitemleri tek tek lisans almak yerine vds alacağım firmadan pleskpanel yada cpanel lisansı alsam yeterli olumu ?
Sitenin hedefi TR evet yurt dışı alsam faydası olmaz o zaman tr lokasyona göre
@CliaWeb;
Ben uzun zamandır 2 farklı firmadan Almanya Lokasyon VDS kullanıyorum hocam.
@odeaweb; ve
@hardlower; bu iki firmayı tavsiye ederim.
Daha önce TR lokasyon vds kullandıysanız almayan ile TR arasında ne farklar gördünüz ?