Vpn ile değiştirebilirsiniz ancak benim tavsiyem proxy satın almanız yönünde. Hatta mobil proxy alırsanız daha iyi olur. Ancak bilmediğiniz bir nokta var. İnstagram hesabına giriş yapıldığında, insagram cihazın bilgilerini de kaydediyor. Bundan dolayı ip değiştirsen bile cihaz bilgisinden yakalanabilirsiniz.
Ek bilgi: Modemi kapatıp açarsanız ip adresinizi değiştirirsiniz.
Değerli yorumunuz için çok teşekkürler. Kadın girişimciye destek amaçlı butik çalışmasona girdim. Bu süreçte çok masraf yaptım proxy vs. gibi daha fazla masraf yapma gücüm olamıyor maalesef.
İp değiştirsek de cihazdan yakalanırız dediniz peki bunun için farklı bir alternatif yolunuz var mı?
Modemi her seferinde açıp kapama durumu yok zira çok geç bağlanıyor. Aynı şey telefonda veri için de geçerli mi?
Merhaba
@Webekir;
Bilgisayarınızda PROXY veya VPN kullanmanız gerekir. En kolay yolu Opera tarayıcısı ile olabilir. VPN özelliği bedava olarak geliyor. Modemi kapatıp açarak da IP adresiniz değişmiş olacaktır. Kolay gelsin.
Çok tşk ederim. Peki opera her defasında farklı ıp mi veriyor? Her defasında modemi kapayıp açma zaman kaybı maalesef.
Vpn işleyişi nasıl peki? Önerdiğiniz program var mı