berkancay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun. yorumları tek tek okudum ama konu sahibinin tutumu gerçekten trajikomik
1-devri vermeyen kişi suçluysa neden şikayet etmediniz de ceza yiyince suçlu olduğunu söylüyorsunuz?
2-kardeşinizin yarınki sınavı geçeceği ne malum?
3-aradaki mesafe 2 km imiş. o zaman ev ve iş yeri 2 km mesafede olan kimse ehliyet almasın, ölene kadar ehliyetsiz kullansın, nasılsa 2 km'cik.
4- ehliyetsiz motorcular, ehliyetsiz mevki sahiplerinin çok olması, sizin de bunu yapmanıza izin vermez. dünyada hırsız da çok var, kardeşiniz hırsızlık da yapsın o zaman?
Şikayet edilecek durumu yok kefil olan kişi de bir tanıdık bir sorun olursa başına geleceklerden sorumlu olmadığımızı da biliyor farkında.
Sınavı geçti. Geçeceği belliydi.
Mesafe 2 KM 20-30 Hız ile dörtlüler açık şekilde seyir ediyorduk.

Ehliyetsiz araç kullanmak ile hırsızlık arasında fark var. Demek istediğim tamamen farklı hocam ben aracı alıpta il il gezmesini şehir içinde sağa sola gitmesine izin veren biri değilim. Onu söylerken dmeek istediğim bunca zamandır izin vermiyorum da aslında buna izin verenler varken gittiği kısa mesafe yüzünden o şekilde sanki 1000 KM yol gitmiş gibi diğer arkadaşın tavır sergileemsi.

fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tüm cezalar size ait.
Araç sahibine kesilen cezanın parasını adama verin ödesin.
7200 de epey yüksekmiş yalnız
Anlaşma sağlanarak kişi herşeyin farkında olup araç sahibine yazılan cezayı kendisi ödeyecek iyi niyetli olupta beklerken bizi oyaladığını biliyor. Cezayı ödemeyi kabul etti o yüzden konu farklı olduğu için ehliyetsizlikten yazılan cezayı ödeyeceğiz .