Merhabalar arkadaşlar;
Elimde 4 senenin üstündedir bizde olan NİKON D3400 18-55 LENS modelli cihaz vardır. Cihazı 6 ay önce abimin eşinden bir hevesle aldım. Gezilere gidip, fotoğraf çekip bu fotoğraflarla kolaj ve rehber yazıları yazıp yeni geziler için bütçe oluşturacaktım. Kısmetime bir tek Yedigöllere gittim ancak orda da fotoğraf çekmekten gittiğim yerin tadına varamadığımı fark edince hevesim uçtu gitti. Yengemde ilk çocuğunun fotoğraflarını çekmek için kullanıyordu ilk 3 ayında filan kullanmış ama sonra oda unutmuş cihazı. Bu yüzden de 4 senelik cihaz neredeyse sıfır gibi duruyor. Shutter sayısının 3803 olmasının temel sebebi de budur.
İhtiyacı olan vardır, belki hevesine sahip çıkacak arkadaşlar vardır diye satış konusu açmak istedim. Fiyat olarak şu anda internet fiyatları da doların etkisiyle artmış, ancak ben yengemden aldığım fiyata göre bir fiyat belirledim, o yüzden piyasaya göre sıfır ayarında bir ürün deyip de fiyatı uçurmuyorum. . Güvenli profil gereği, benden yüksek itrader sayısına sahip kişiye önce ürün gönderebilirim. Bursa veya İstanbul içi elde teslim edebilirim.
Ürünün çantası yoktur. Şarj aparatı vs. tamdır. Fatura vs.de bulmam ne yazık ki mümkün değil.
İstediğim ücret 3500 TL'dir. Cüzi miktarlarda pazarlık payı vardır.
RESİMLER