Merhaba Arkadaşlar ; Dün gece forumdan bir şahıs Benimle beraber 3 5 kişiyi tokatladı.Bununla ilgili dava dilekçesi hazılıyorum. Bi incelermisin neler eksik.neler fazla:
Alıntı
İZMİR CUMHURİYET BASŞSAVCILIĞINA
ŞÜPHELİ : Wp Numarası, İninal İBAN ve Forum Bilgileri
SUÇ : **************
SUÇ TARİHİ : 04/02/2022
AÇIKLAMALAR :
1- 04/02/2022 Tarihinde r10.net üzerinden Tanıştığım r10.net kullanıcı adı @merflay Adlı şahıs tarafından dolandırıldım.@merflay kullanıcı adına sahip şahıs ile bir site alış verişi yapmak için anlaşma sağladık. Şahıs +44 7947 908082'nolu numaradan tarafıma whatsapp üzerinden mesaj gönderdi.yaptığımız bir kaç mesajlaşma neticesinde anlaşmaya vardık.
Şahısın tarafıma gönderdiği TR 88 0011 1000 0000 0098 7265 91 ( açıklamaya yazdığım kod 4012730564239 ) Nolu İninal iban hesabına 05/02/2022 Saat : 01:06'da 800 TL ödeme gönderdim.Ödeme dekontumun çıktısını dosyaya ekleyeceğim. Şahıs Ödemeyi aldıktan sonra beni whatsapp'tan engelleyerek dolandırmıştır. Hemen ardından ininal müşteri temsilcisi ile yaptığımız görüşme neticesinde Ödeme gönderdiğim ininal Hesabına bloke koydurdum.Şuan param ininal şirketinin hesabından duruyor..Gerekli mercilerden isteğim ininal şirketinin hesabında bulunan 800 TL'yi vereceğim ibanıma iadesini, r10.net yönetiminin @merflay adlı üyenin satın almış olduğu platin üyelik için ödeme yaptığı banka hesabı, ad soyad, tc,email, ip adresi şahıs hakkında ellerinde bulunan bütün bilgilerin gerekli mercilere verilmesini ve şahısın ininal hesabına gelen paraları çekmek için eklemiş olduğu bütün banka bilgileri, giriş ip adresi, telefon ve diğer bütün bilgilerin adli makamlara ulaştırılmasını ve bilgileri açığa çıkacak olan şahıs hakkında maddi ve manevi tazminat hakkımı kullanarak davam açmak istiyorum.
DELİLLER : Banka Dekontu, WhatsApp Konuşmaları
HUKUKİ NEDENLER : TCK. md. ve ilgili mevzuat.(maddeleri biliyor sanız yazarsınız bilmiyorsanız.buşekil yazarsınız)
SONUÇ VE İSTEM : Yukarıda kısaca açıklandığı üzere şüpheli hakkında kamu davası açılmasına ve cezalandırılmasının sağlanmasına karar verilmesini saygıyla talep ederim. …/…/…
müşteki
Adı ve Soyadı
İmza