digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok açık konuşacağım sözlerin tamamen faşist kafasıdır.
Sokakta 10 çocuk saldırıya uğradı diye 10 milyon köpeği katletme kafasıdır.

Çözüm bulunamıyorsa itlaf edilsin demek seni haklıo vicdanlı ahlaklı yapmaz.
Hala vicdansız konuşuyorsun ve sen hayvan falan sevmiyorsun.
Sen kendini seviyorsun sadece.
Sana şirinlik yapan hayvanların yaşam şansı olsun sana zorluk çıkaranlar itlaf edilsin istiyorsun.

Bu işin çözümü var, bu işin sorumluluğu belediyelerde.
Eğer bölgende agresif, saldırgan köpekler varsa telefon açarsın belediye gelip bu hayvanları toplar.
Eğer çeteleşen köpekler varsa belediyeyi ararsın belediye gelir alfalarını alır, alfası olmayan köpekler dağılır.

Sen belediyeye devlete neden işinizi yapıp saldırgan köpekleri ıslah etmiyorsunuz demek yerine itlaf edilsinler diyorsun.

Bu ülkede senede 300 binden fazla çocuk öz anasından babasından eşek sudan gelinceye kadar dayak yiyor.
Ve sen çocukları köpeklerden korumak gibi sahte bir kılıfın arkasına saklanmaya uğraşıyorsun.

Bu ülkede köpek saldırısında ölen çocukların sayısı kendi ana babasının, dayısının, üvey anasının babasının şiddetiyle ölen çocukların sayısından azdır.
Yani o çeteleşen sokak köpekleri hala bu ülkenin insanından daha vicdanı ve daha muhlis hayvanlar.
Aşağıda 2014 çocuğa karşı işlenen cinsel suçlar istatistikleri var.
Niyetiniz samimi olarak çocukları korumak olsa bu listeden başlarsınız çünkü ben çocuklara tec@vüz eden bir köpek görmedim.
Kendi şahsi taleplerinizi de çocukları korumak gibi kılıfların arkasına saklamayın.

Bu arada bugüne kadar sahiplendiğim ve sahiplendirdiğim hayvan sayısı 3 haneli rakamlara ulaşmıştır.
Onlarcası da kaza geçirmiş, sakat kalmış, yaralı hasta hayvanlardı.
Ben üstüme düşenin fazlasını yaptığım için senin gibi oturduğu yerden itlaf edilsinler diyenlerin karşısına dikilirim.
Vicdanın varsa itlaf edilsinler lafını bile kullanamazsın, çünkü bu dünyada birileri yahudi olduğu için , farklı siyasi görüşe sahip olduğu için farklı dine sahip olduğu için itlaf edildi katledildi durdu.
Ve tüm katillerin senin gibi öne sürdükleri nedenleri vardı.
Saatlerce bunu mu düşündünüz? Helal olsun gerçekten.
Nereden biliyorsunuz belediyeyi aramadığımı? Başımda mı bekliyordunuz?
Şu iğrenç üslubu da bırakın artık. Taciz, tecavüz ile köpek ne alaka ya? Nasıl bir zihniyetin ürünü bu? Çocuklar tacize uğruyor dayak yiyor diye sokakta çocukların parçalanmasına göz mü yumulsun? Ha birileri tecavüz ediyor serbest kalıyorsa tamam o zaman köpekler saldırabilir.

Siz bir insana ait sapıklık ve şiddeti köpeğin saldırması ile karşılaştırıyorsunuz. Siz bu memlekete faydalı bir çözüm üretemezsiniz. Kendinizi muhalif zanneden ama muhalif şeyin ne olduğu konusunda en ufak bir fikre sahip olmayan kişisiniz. Ama ben faşist oluyorum.

Bu köpek olayına mutlaka bir sorun bulunabilir ama sizin zihniyetiniz ASLA ıslah edil(e)mez.