Tebrik ediyorum çok mantıklı bir karşılaştırma. Çok düşünmediniz sanırım bu karşılaştırma için
İnsana zarar veriyorsa ve uslanmıyorsa onlar da itlaf edilebilir sorun yok.
Böyle okumadan afaki yorum yapıyorsunuz. Ben eğer çözüm bulunamazsa ve insanlara zarar veriyorsa diye dedim. Yoksa kedi ve köpek beslemeyi seven birisiyim. 3 öğün mutlaka kapıdaki kedilere mama döküyorum.
Ama bu köpekler yüzünden çoluk çocuk sokağa çıkamıyor. Kimisi kaçarken araba çarpıyor, kimisini parçalıyorlar vs vs. Hatta büyük abim sokakta ki köpekten kaçarken düşüp kafasını kaldırıma çarptı ve kafasını yardı. Hastaneye gittiğinde mr çekmemişler ve 1 hafta boyunca yürürken sendelemeye ve düşmeye başladı. En son hastaneye gitti ve orada bayılmış şans eseri. Sonra hemen ameliyata almışlar beyin kanaması nedeniyle. Kaç ay çekti onun yüzünden.
Bu kadar değer veriyorsanız toplayın sokaktan birer köpek koyun evinize millet de rahat etsin. Yada bir çözüm üretilsin insanlar sokakta yürürken acaba nereden köpek çıkacak diye tedirgin olmasın.
Çok açık konuşacağım sözlerin tamamen faşist kafasıdır.
Sokakta 10 çocuk saldırıya uğradı diye 10 milyon köpeği katletme kafasıdır.
Çözüm bulunamıyorsa itlaf edilsin demek seni haklıo vicdanlı ahlaklı yapmaz.
Hala vicdansız konuşuyorsun ve sen hayvan falan sevmiyorsun.
Sen kendini seviyorsun sadece.
Sana şirinlik yapan hayvanların yaşam şansı olsun sana zorluk çıkaranlar itlaf edilsin istiyorsun.
Bu işin çözümü var, bu işin sorumluluğu belediyelerde.
Eğer bölgende agresif, saldırgan köpekler varsa telefon açarsın belediye gelip bu hayvanları toplar.
Eğer çeteleşen köpekler varsa belediyeyi ararsın belediye gelir alfalarını alır, alfası olmayan köpekler dağılır.
Sen belediyeye devlete neden işinizi yapıp saldırgan köpekleri ıslah etmiyorsunuz demek yerine itlaf edilsinler diyorsun.
Bu ülkede senede 300 binden fazla çocuk öz anasından babasından eşek sudan gelinceye kadar dayak yiyor.
Ve sen çocukları köpeklerden korumak gibi sahte bir kılıfın arkasına saklanmaya uğraşıyorsun.
Bu ülkede köpek saldırısında ölen çocukların sayısı kendi ana babasının, dayısının, üvey anasının babasının şiddetiyle ölen çocukların sayısından azdır.
Yani o çeteleşen sokak köpekleri hala bu ülkenin insanından daha vicdanı ve daha muhlis hayvanlar.
Aşağıda 2014 çocuğa karşı işlenen cinsel suçlar istatistikleri var.
Niyetiniz samimi olarak çocukları korumak olsa bu listeden başlarsınız çünkü ben çocuklara tec@vüz eden bir köpek görmedim.
Kendi şahsi taleplerinizi de çocukları korumak gibi kılıfların arkasına saklamayın.
Alıntı
2014 yılıTürkiye İstatistik Kurumu (TÜİK ) verilerine göre; cinsel suça maruz kalan çocukların illere göre dağılımında; İstanbul bin 234 ile ilk sırada yer alırken, İzmir 786 ile ikinci, Adana 528 ile üçüncü sırada yer aldı. Antalya 524, Mersin 463, Ankara 424, Kayseri 419, Diyarbakır 334, Bursa 295, Aydın 237, Sakarya 234, Balıkesir 231, Denizli 231, Şanlıurfa 223, Konya 193, Manisa 187, Tekirdağ 182, Kocaeli 176, Hatay 170, Ordu 169, Muğla 163, Malatya 143, Düzce 124, Şırnak 121, Mardin 116, Tokat 114, Samsun 111, Batman 108, Edirne 107, Afyonkarahisar 105, Van 102, Kırklareli 89, Aksaray 87, Muş 87, Zonguldak 87, Yozgat 83, Çanakkale 83, Adıyaman 81, Kahramanmaraş 81, Erzurum 77, Giresun 77, Karaman 76, Kütahya 73, Kars 68, Siirt 68, Gaziantep 65, Eskişehir 64, Isparta 63, Erzincan 60, Niğde 60, Amasya 59, Osmaniye 59, Nevşehir 57, Ağrı 54, Trabzon 53, Yalova 53, Çorum 52, Rize 51, Sinop 48, Sivas 47, Bitlis 46, Burdur 45, Bolu 42, Iğdır 42, Karabük 42, Bilecik 40, Uşak 35, Bartın 29, Ardahan 28, Elazığ 27, Hakkari 24, Kilis 23, Artvin 22, Bayburt 22, Bingöl 21, Kastamonu 21, Çankırı 20, Kırşehir 18, Gümüşhane 14, Kırıkkale 12, Tunceli 6 şeklinde liste uzayıp gidiyor
Bu arada bugüne kadar sahiplendiğim ve sahiplendirdiğim hayvan sayısı 3 haneli rakamlara ulaşmıştır.
Onlarcası da kaza geçirmiş, sakat kalmış, yaralı hasta hayvanlardı.
Ben üstüme düşenin fazlasını yaptığım için senin gibi oturduğu yerden itlaf edilsinler diyenlerin karşısına dikilirim.
Vicdanın varsa itlaf edilsinler lafını bile kullanamazsın, çünkü bu dünyada birileri yahudi olduğu için , farklı siyasi görüşe sahip olduğu için farklı dine sahip olduğu için itlaf edildi katledildi durdu.
Ve tüm katillerin senin gibi öne sürdükleri nedenleri vardı.